Hyppää sisältöön

Lauantaina 30.10. oli ilo parin vuoden korona-pandemiasta johtuvan tauon jälkeen lähteä yhdistyksen järjestämälle konserttimatkalle. Ensimmäiset matkalaiset hyppäsivät Bussi-Mannisen turvalliseen kyytiin Ruoveden linja-autoasemalta ja joukko täydentyi matkan varrelta Visuvedeltä ja Virtain vanhalta linja-autoasemalta. Kuljettajan kanssa meitä oli matkassa 32 henkilöä. Autossa oli mukava tunnelma ja iloinen puheensorina. Menomatkalla söimme noutopöydästä Ikaalisten Tei-Tuvassa. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi, vaikka emme todellakaan olleet ainoita matkalaisia!

Viihdeohjelmien organisoima nostalginen Elämäni parhainta aikaa -konsetti uudistuneen kylpylän, Ikaalinen Spa Resortin Areenalla herkisti tunnelmaa ja nostatti mukavia muistoja. Konsertin solisteina esiintyivät Tarja Ylitalo, Arja Havakka, Mikko Alatalo, J.Eskelinen, Saska Helmikallio, Kalle Jussila ja Juha Mäkinen. Konsertin säestäjänä toimi Legenda -orkesteri, kapellimestarinaan Seppo Rehnström.

Sydänväki piti kiinni maskisuosiksesta kylpylän tungoksessa ja matkallakin. Yhdistys on kiitollinen siitä, että Hämeenmaan Sydänpiiri ja Stea mahdollistivat osallistujille edullisen virkistysmatkan järjestämisen. Muutama tyytyväinen matkalainen halusi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot