Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: lokakuu 2022

Clear search

Kerhoilta Euran paloasemalla

Jälleen onnistunut kerhoilta 20.10.2022 keräsi paikalle liki 60 kuulijaa. Saimme tutustua Euran paloaseman toimintaan ja saimme opastusta sydäniskurin käyttöön. Kiertely aseman erittäin siisteissä tiloissa sekä henkilökunnan asiantuntevuus vakuuttivat että tähän väkeen voi luottaa myös hädän hetkellä. Myös pikkuväellä oli ihmeteltävää isoissa ja pienissä paloautoissa. Palokunnan naiset tarjosivat maistuvat piirakkakahvit. Kiitos palokunnan väelle erinomaisesta illasta!

Lue artikkeli

Maailman sydänpäivä

25.9.2022. Parhaassa syyssäässä tutustuimme Honkilahden Eräveikkojoen toimintaan heidän tukikohdassaan. Kodan tuntumaan oli ”viritelty” yhdistyksemme esittelypiste. Sydänpiirin Terhi kertoi ruokakaupan sydänystävällisistä SYDÄNMERKKI- tuotteista  ja niiden terveysvaikutuksista. Eräveikkojen sihteeri Tiia esitteli hirvikoira kaverinaan seuran toimintaa joka on paljon muutakin kuin pelkkää metsästystä.  Arpajaisten pääpalkintona aktiivijäsenemme Tuire oli koonnut sydänterveellisistä tuotteista mahtavan ruokakassin. Rohkeimmat pääsivät kokeilemaan seuran ampumasimulaattoria […]

Lue artikkeli

Laulut raikuivat…

25.8.2022 Jälleen onnistunut ja kehuja saanut lauluilta, tällä kertaa Panelian rivimyllyllä. Iloisia ilmeitä oli paikalla liki 100. Laulattajiakin oli enemmän kuin tilasimme. Sydämeni-biisi kisa oli mukava ohjelmanumero. Grillimakkara ja pullakahvit maistuivat parhaassa kesäsäässä. Enempää ei olisi voinut toivoa. Kiitos kaikille jotka tekivät illasta ikimuistoisen!

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot