Hyppää sisältöön
Etusivu / Kiertävän Sydänpisteen Sydänpäivä

Hyvinkään Sydänyhdistys järjesti Kiertävän Sydänpisteen Sydänpäivä-tapahtuman 13.3.2024 Prisman aulassa. Kanssamme oli Sydänliiton Etelä-Suomen Alueelta Elina Peltola ja Suvi-Päivikki Salo.

Sydänpisteellä oli mahdollisuus pulssikädestä kokeilla, millaiselta eteisvärinärytmi tuntuu ranteesta tunnustellen. Myös tietoa ja opaskirjasia eteisvärinän tunnistamisesta jaettiin.

Toisena painopisteenä oli ohjata verenpaineen kotimittauksessa huomioitavia asioita. Paikan päällä oli mahdollista mittauttaa verenpaine, sekä saada ohjausta. Tästä pääset lukemaan Sydänliiton Verenpaineen kotimittauksen ohjeen. Verenpaineen mittaus

Iloksemme totesimme, että nyt kun olemme järjestäneet useamman kevään ja syksyn aikana yleisötapahtumia Prisman aulassa, monet tiesivät tulla paikan päälle varta vasten kysymään ja keskustelemaan mieltä askarruttavista sydänterveyteen ja omahoitoon liittyvistä asioista. Eri ohjauspisteissä oli noin sata kävijää kolmen tunnin aikana yhteensä. Hienoa, että niin moni osallistui tapahtumaan!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot