Flytta dig till innehållet

Kom med

Delta i intressanta föreläsningar, motionera tillsammans i stödjande motionsgrupper, sök kamratstöd eller till och med delta i olika utflykter. Gå med i hjärtgemenskapens olika aktiviteter på ett sätt som passar dig!

Delta på ett sätt som passar dig!

 

Letar du efter en samtalspartner eller ett träningstips? Är du intresserad av kultur eller bänksport? Var och en av våra föreningar är unika och anordnar aktiviteter som passar regionen. Lär känna föreningens verksamhet i ditt eget kvarter och engagera dig. Du kan också själv påverka verksamheten genom att bli aktiv i hjärtföreningen.

Bli medlem

Som medlem är du en del av en stor hjärtgemenskap. Som medlem stödjer du lokalt, regionalt och nationellt hjärtearbete. Tillsammans med distriktet i vår region anordnar vi aktiviteter, erbjuder möjlighet att dela erfarenheter och ge kamratstöd. Genom att bli medlem får du den högkvalitativa Sydän-tidningen, som utkommer fyra gånger om året, och som erbjuder aktuell information om hjärthälsa.

BLI MEDLEM

Bekanta dig med vår verksamhet

Föreningarna i vårt område anordnar en mängd mångsidiga aktiviteter, från olika idrottsgrupper till resor och evenemang. Ta reda på föreningens verksamhet i ditt eget område på föreningens egen hemsida eller se alla kommande evenemang i vårt område i evenemangskalendern.

FÖRENINGARNAS KONTAKTINFORMATION

EVENEMANGSKALENDER

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot