Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti.

Ilmoitamme toiminnastamme Kangasniemen Kunnallislehden järjestöpalstalla ja Facebook -sivuillamme.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat. Yhdistyksemme tarjoaa monipuolista toimintaa; yhdessäoloa ja virkistystä, terveyttä ja toipumista tukevia tapahtumia sekä retkiä ja matkoja. Toimintamme tarkoituksena on sydänterveyden ja terveiden elämäntapojen edistäminen sekä sydänpotilaiden tukeminen. Tule sinäkin mukaan! Kevään ja kesän toiminnasta ilmoitetaan Kangasniemen Kunnallislehdessä seurapalstalla, Facebook sivuillamme ja täällä verkkosivuilla.

Liikuntatoiminta

 

Kuntosalitoiminta

Ohjatut kuntosalivuorot Kangasniemen kunnantalon kuntosalilla maanantaisin 5.9.2022 alkaen klo 14.30-16.00. Ohjaajana Raija Svala-Joutsi.

 

Uimahallimatkat

Käymme yhdessä paikallisten järjestöjen kanssa uimahallireissuilla eri uimahalleissa. Toiminta on vapaamuotoista. Koronan vuoksi toiminta on tauolla.

Virkistystoiminta

 

Sydänkerho

Sydänkerhoaloittaa toimintaansa 1.9.2022 alkaen aina kuukauden ensimmäinen torstai klo 10-12.
Paikkana 95-rakennus perhetupa 1, Kankaistentie 5, Kangasniemi. Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, sekä vierailijoita eri aiheisiin liittyen, myös musiikkitoimintaa, karaokesta alkaen.

 

Kulttuuri- ja muu virkistystoiminta

Teemme retkiä teattereihin, konsertteihin ja osallistumme myös muiden paikallisten yhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Olemme olleet mukana myös kylpylämatkoilla ulkomailla. Käymme tutustumassa oman paikkakunnan eri nähtävyyksiin, ja luontokohteisiin kuten lintutornit ja grillikodat, joissa paistamme makkaraa.

Sydänten kohtaaminen-konsertti Jyväskylässä lauantaina 24.9.2022 klo 15.00. Ilmoittautuminen viimeistään 10.9. Ritva 045 3105760. Konsertti on kaikille avoin, eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Yhdistys maksaa kyydin.

Teatterimatka Mikkelin teatteriin 4.11 klo 13.00 esitykseen ”Tavallinen lauantai.” Ilmottautuminen viimeistään 23.10 Ritva, 045 3105760.

Voimaa vertaisuudesta -tuetut lomat omatoimisille aikuisille

Tulevat lomat ilmoitetaan syksyn aikana

Lomahaku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, mutta onnistuu myös tulostettavissa olevalla paperisella lomakkeella.

  • Lomiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.
  • Loman omavastuuosuus on 20e/vrk.
  • Samalla hakemuksella voivat hakea kaikki samassa taloudessa asuvat.
  • Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.
  • Myönteisistä lomatukipäätöksistä ilmoitetaan lomatuen saajalle noin 2 kuukautta ennen loman alkamispäivää. Mahdollisissa peruutuksissa pyydämme, että lomalainen peruuttaa myönnetyn loman henkilökohtaisesti suoraan MTLH:lle.
  • Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta jos haet erityislomaa, hakemksessa tulee käydä ilmi, että kuulut kohderyhmään.
  • Lomaa hakeneiden henkilötietojen käsittelyä määrittelee Tietosuojalaki 4§.

LUE LISÄÄ

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

 

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Ilmoitamme toiminnastamme Kangasniemen Kunnallislehden järjestöpalstalla ja Facebook -sivuillamme.

Tapahtumakalenterista näet meidän ja alueemme sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella.

 

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot