Hyppää sisältöön

Search

Categories

  • Ei kategorioita

Sydänyhdistyksen kirkkopyhä päätti sydänviikon Kankaanpäässä

Sydänviikon vieton päätti sydänyhdistyksen kirkkopyhä Kankaanpään kirkossa 15.5. Yhdistyksen jäsenet avustivat palvelussa ja sen päätteeksi tarjottiin kirkkokahvit.             Jumalanpalveluksen jälkeen laskettiin seppele kaatuneitten muistoksi.

Lue artikkeli

Kankaanpään sydänviikon päiväkävelyllä ihasteltiin kaupungin taideteoksia

Unelmien liikuntapäivänä sydänyhdistyksen väki käveli kolmen kilometrin lenkin ja tutustui samalla reitin varrella olevaan 12 taideteokseen Pirjo Sundmanin opastuksella. Kankaanpäähän on taidekaupunki, ja porukalla on kiva liikkua!  

Lue artikkeli

Kankaanpään Seudun Sydänyhdistys viettää sydänviikkoa mm. päiväkotivierailuin

Kankaanpään Seudun Sydänyhdistys viettää meneillään olevaa sydänviikkoa mm. päiväkoti- ja eskarivierailuin. Unelmien liikuntapäivänä kävellään Järjestötalolta Myllymäen ulkoilureittiä pitkin Leijonaportaille ja samalla tutustutaan reitin varrella oleviin taideteoksiin. Viikko päättyy sunnuntaina sydänyhdistyksen kirkkopyhään Kankaanpään kirkossa.

Lue artikkeli

Pirjo ja Marjatta Merin verkkosivukoulutuksessa

Pirjo ja Marjatta oppivat paljon uutta Kankaanpään Järjestötalolla 20.4.2022.

Lue artikkeli

Satakunnan Sydänpiirin Kiertävän Sydänneuvolan tilaisuudessa Riuttala-Mustajoen kylätalolla Laviassa viihdyttiin

Satakunnan Sydänpiirin Kiertävän Sydänneuvolan tilaisuudessa Riuttala-Mustajoen kylätalolla Laviassa 16.3.2022 viihdyttiin. Terhi Saari-Hannibal kertoi tärkeää tietoa sepelvaltimotaudin ennaltaehkäisystä. Tietenkin myös kahviteltiin ja osallistuttiin arpajaisiin. Mukana järjestelyissä oli  Kankaanpään Seudun Sydänyhdistys ja Riuttala-Mustajoen kyläyhdistys.

Lue artikkeli

Kevätkokous 30.3. klo 18 Ravintola Facessa

Kankaanpään Seudun Sydänyhdistys ry:n KEVÄTKOKOUS Ravintola Facessa 30.3.2022 klo 18.00. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja valitaan mahdollisesti uusi jäsen hallitukseen. Kahvitarjoilu – Tervetuloa!

Lue artikkeli

Ystävänpäivän tilaisuus 23.3. Rikun tuvalla

Kankaanpään Seudun Sydänyhdistys järjestää kaikille avoimen YSTÄVÄNPÄIVÄN TILAISUUDEN keskiviikkona  23.3. klo 18 Rikun tuvalla, os. Alakylä 4 Kankaanpää. Ravitsemusterapeutti Katja Sassi-Pyykkö alustaa aiheesta ”Ravitsemus terveyden ja toimintakyvyn tukena”. Paikalla myös PoSan sydänhoitaja. Kahvitarjoilu ja arpajaiset – Tervetuloa!

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot