Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistyksen kesän tapahtumia

Yhdistyksen kesän tapahtumia

Kesän virkistystapahtumia Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön tuella

Pentti Roitto
Julkaistu 30.8.2022

Pandemia-ajan takia ei yhdistys uskaltanut riskeerata jäsenten terveyttä kahteen vuoteen. Nyt kesän alussa ja kesällä päästiin vihdoin toteuttamaan suunniteltuja virkistystapahtumia ja lähteä yhdessä rentoutumaan. Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön myöntämä apuraha mahdollisti ”riskiryhmän” odotettujen tapahtumien toteutumisen.
Toukokuun 30. päivänä vietettiin liikuntapäivää Iitin Radallassa, johon siirryttiin bussilla. Ohjelmassa oli ulkoilua, leikkimielistä luontovisaa ja saunomista. Lenkkieväät, maittava ruoka ja kahvit antoivat energiaa, jotta jaksettiin matkustaa kotiin mukavan päivän jälkeen. Tilaisuuteen osallistui kaikkiaan 23 reipasta liikkujaa.
Heinäkuun 6. päivänä matkattiin bussilla Heinolaan. Rantakasinolla ruokailtiin ja sieltä siirryttiin Kesäteatterille oppimaan uutta. Flirttikurssi yli 55 vuotiaille antoi ohjeita ja esimerkkiä, miten toimia tosipaikan tullen. Puoliajalla juotiin kahvit ja sen jälkeen saatiin kurssilla viimeiset ohjeet. Mukavaa oli ja ikävä pandemia-aikakin unohtui. ”Kurssille” osallistui kaikkiaan 16 henkilöä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot