Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistystoiminnan iltapäivä 8.11.2021 Hotelli Sommelo

Yhdistystoiminnan iltapäivä 8.11.2021 Hotelli Sommelo

Kerhopäivänä 8.11.2021 saatiin kuunnella Jevgeni Jevtusenkon Ballaadia, pidettiin syyskokous ja uusi hallituskin ehti järjästäytyä. Kuten aina, sydänystäviä oli runsaasti paikalla.

Pentti Roitto
Julkaistu 10.11.2021

Ohjelman aloitti sydänkerho, jonka alussa Aulis Forssell esitti Jevgeni Jevtusenkon Hilpeän ballaadin ja osallistujien joukosta kuului naurun pyrskähdyksiä tasaisesti koko esityksen ajan. Ammattitaidolla lausuttu ballaadi sai heti alusta porukan hyvälle mielelle ja antoi energiaa paikallaolijoille luovimaan läpi koko tulevan virallisen osuuden. Sydänkerhossa kahviteltiin ja keskusteltiin loppuvuoden virkistystilaisuuksien käytännön asioista. Lopuksi oli pienet arpajaiset ja korttimyyntiä.
Seuraava tilaisuus oli sääntömääräinen syyskokous, jossa sisälsi §12 asiat. Kokouksessa saatiin vuodelle 2022 valittua uusi hallitus, toimihenkilöt ja puheenjohtaja. Samalla hyväksyttiin tulevalle vuodelle toimintasuunnitelma ja talousarvio. Näillä henkilövalinnoilla ja suunnitelmilla työstetään taas yhdistyksen toimintaa vuosi eteenpäin. Kokouksen päätteeksi sihteeri kukitti lopettavat kaksi hallituksen jäsentä ja puheenjohtajan.
Lopuksi uusi hallitus piti järjästäytymiskokouksen, jossa valittiin hallituksen toimihenkilöt ja jaettiin tehtäväsisältöä ja valittiin vastuuhenkilöitä niille. Näillä mennään yhdessä jäsenistön kanssa taas vuosi ”sydäntyötä’’ tehden.
Kiitokset 24 osallistujalle, jotka olivat sitkeästi mukana ja kiitokset Aulis Forsselille hauskasta esityksestä ja menestystä tulevaan lausuntakilpailuun. Hyvää ja harrasta joulun odotusta teille ja läheisillenne.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot