Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Miehikkälä-Virolahden Sydänyhdistys tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti, mm. erilaisia tilaisuuksia.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu Miehikkälä-Virolahden Sydänyhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet Miehikkälä-Virolahden Sydänyhdistyksen ja Kymenlaakson Sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella. Tapahtumista tiedotetaan Kaakonkulma lehdessä.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Kevään 2024 toimintaesite

Sydänliitto Etelä-Suomen Alueen toimintaesite on ilmestynyt. Toimintaesite ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja painettu versio postitetaan jäsenille. Esitteestä löydät keväälle suunniteltuja tapahtumia ja tietoa yhdistyksestä.

Tutustu kevään 2024 tulevaan toimintaan.

TUTUSTU TOIMINTAESITTEESEEN

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot