Hyppää sisältöön

Perustiedot

Yhdistys on perustettu vuonna 1969, joten meillä on jo pitkät perinteet sydäntyöstä. Oriveden yhdistys oli aloitteentekijä silloin, kun sydäntautiyhdistys -nimi muutettiin pelkästään sydänyhdistykseksi koko Suomen maassa. Olemme siis olleet aktiivisia ja niinpä olemme edelleenkin. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 240.

Aktiviteetit

Yhdistyksemme tunnetaan liikunnallisena ja ”retkeilevänä” yhdistyksenä. Liikuntatarjontamme on monipuolista: allasvoimistelua,  kuntosaliharjoittelua, terveysliikuntaa sekä tuolijumppaa/-tanssia. Liikunta-asioista meillä vastaa Seija Pitkänen (0405792852). Retkivastaavamme Silja Rynkä-Pänkäläinen (0400548872) suunnittelee aina iloksemme kesäretken vaihtelevasti eri puolille Suomea ja lähtijöitä riittää lähes poikkeuksetta bussilastillinen.

Pyrimme tarjoamaan virkistystapahtumia ja harrastustoimintaa kaikenikäisille. Järjestämme paljon kaikille avointa toimintaa.

Ainoastaan ohjatut liikunnat on tarkoitettu jäsenille tai jäsenmaksun maksaneille.

Tukihenkilömme Ismo Järvinen (0400712638) ja Kristiina Riihimäki (0405640771) sekä sydäntapahtuman kokeneen läheisenä Martti Ahonen (0407360438) keskustelevat mielellään kanssasi sydänasioista. Jäsenasioista antaa lisätietoja yhdistyksen puheenjohtaja Ulla Eronen (0407300989 tai ulla.eronen@elisanet.fi ). Olet tervetullut mukaan yhdistystoimintaan!
Yhdistyksen sähköpostiosoite orivesi@sydan.fi

Teemme yhteistyötä paikallisesti muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Ajankohtaisesta toiminnastamme ilmoitellaan Oriveden Sanomien MeNyt-palstalla ja kotisivuillamme.

Yhdistyksemme kotisivut palvelevat sinua ajankohdasta riippumatta. Katso tapahtumat ja  liikuntaryhmät Tapahtumakalenterista. Jokainen osallistuja huolehtii itse  koronarajoitusten huomioimisesta. Osallistuminen ryhmiin omalla vastuulla (turvavälit, käsidesi, maski).

YHDISTYKSEN TOTEUTTAMIA HANKKEITA JA TAPAHTUMIA:

Paltanmäen elämysportaat

JUHLAVA PERHELOUNAS

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot