Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa Pirkanmaan Sydänlapset ry:n verkkosivuille. Yhdistyksemme on pirkanmaalainen sydänvikaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä yhdistys, jonka tarkoituksena on antaa tietoa ja vertaistukea sydänperheille. Järjestämme erilaisia tapahtumia, luentoja virkistystoimintaa sekä toimimme paikallisena etujärjestönä sydänlasten asioita ajettaessa. Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1976.

Jäsenkirjeestämme löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tutustu myös uutisiin

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot