Hyppää sisältöön

Tervetuloa Pyhäjärven Sydänyhdistys ry:n jäseneksi!

Toimintamme on suunnattu kaikille sydänterveydestä kiinnostuneille sekä sydänsairauden myötä tukea ja tietoa tarvitseville. Toiminnasta tiedotamme paikallislehdessä, tapahtumakalenterissa sekä facebook sivuillamme. Jäsenmaksu on 18€/varsinainen jäsen ja 12€/samassa osoitteessa asuvalta perhejäseneltä. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydänlehden (varsinainen jäsen) sekä muita jäsenetuja –

https://sydan.fi/sydanliitto/jasenedut

 

 

 

 

Yhteisömme jäseneksi ovat kaikki tervetulleita. Voit tehdä jäsenyydestäsi juuri sinun näköisesi. Voit osallistua esimerkiksi mielenkiintoisille luennoille, liikkua yhdessä kannustavissa ryhmissä tai osallistua erilaisille retkille.

Jos haluat tehdä hyvää, voit kouluttautua vertaistukihenkilöksi tai ottaa muun roolin yhdistyksessäsi. Saat aina kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydän-lehden, jossa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä ja tapahtumista.

Tutustu toimintaan alueellamme

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

 

Tutustu tapahtumakalenteriin

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön.

Etsi vertaistukihenkilöä

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot