Hyppää sisältöön

Jäsenedut

Sydänliiton jäsenenä voit hyödyntää valtakunnallisia jäsenetujamme. Mainitse etuja hyödyntäessäsi Sydänliiton koodi/tunnus ja pidä jäsenkorttisi mukana lunastaessasi etua. Kun lataat älypuhelimeesi  Sydänliiton mobiilijäsenkortin, kulkevat edut mukanasi missä ikinä liikutkin. Näiden etujen lisäksi sydänpiireillä ja sydänyhdistyksillä on myös paikallisia jäsenetuja.

Sydän-lehti

Jokainen jäsen saa kotiinsa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydän-lehden, joka tarjoaa mukavia lukuhetkiä ja luotettavaa tietoa.

Tavallisten ihmisten elämänkokemukset ja lääketieteen, ravitsemuksen ja liikunnan asiantuntemus antavat aineksia lukijan arkeen. Sydän on ilahduttanut lukijoita jo kuusikymmentä vuotta.

Lehti ilmestyy tammikuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Tervetuloa lukijaksi!

Holiday Club

Holiday Club tarjoaa Sydänliiton jäsenille 15% alennuksen majoitushinnoista kylpylässä tai loma-asunnossa. Varaa koodilla SYDAN15.

Varaukset ja lisätiedot

Muista kysyä etua myös ryhmävarauksista! Sydänliiton yhteyshenkilö on Petri Soininen.

Viking Line

Sydänliiton jäsenenä saat etua Viking Linen laivamatkoista. Lisätiedot, varaukset ja tuotetunnukset löydät Viking Linen jäsenetusivuilta.

Viking Linen jäsenetusivut

Instrumentarium

Instru tarjoaa nämä edut Sydänliiton jäsenille:

 • optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta
 • normaalihintaiset silmälasit -35 % alennuksella
 • näöntarkastuksen yhteydessä silmänpohjakuvaus 25 €
 • laajennettu näöntutkimus 35 €
 • normaalihintaiset aurinkolasit -20 % alennuksella
 • normaalihintaiset piilolinssit –25 % alennuksella
 • piilolinssitarkastuksen sovitus ja vaihtosovitus / jälkitarkastus veloituksetta

Jäsentarjous on voimassa Sydänliiton jäsenille perheineen.

Myymälöiden yhteystiedot

Jäsenedut.fi

Palvelu  tuo Sydänliiton jäsenten saataville paljon uusia ja vaihtuvia jäsenetuja. Etukoodit saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vapaaehtoista kaikille Sydänliiton jäsenille.

Tutustu jäsenedut.fi -palveluun

Jäsenedut.fi-palvelun yhteyshenkilö: Kimmo Korpijaakko, kimmo.korpijaakko@inmind.fi

Sydänliitto

Scandic ja Hilton

Sydänliiton jäsenet voivat varata huoneita ja kokouspaketteja sopimushinnalla Suomen Scandic- ja Hilton- hotelleissa. Tee huonevaraus etukäteen.

 • Scandic-etu asiakasnumerolla/koodilla  D000030091. Varaukset verkossa scandichotels.fi tai puhelimitse numerosta 0200 81800.
 • Hilton-etu asiakasnumerolla/koodilla D000043163. Varaukset Hilton hotellien verkkosivuilla tai olemalla yhteydessä valittuun hotelliin.

Huonehintaan sisältyy runsas aamiainen, langaton internet sekä modernin kuntohuoneen käyttö. Jos olet hotelliketjun kanta-asiakas, saat pisteet omalle kanta-asiakastilillesi ja voit käyttää kaikki edut hyväksesi tavalliseen tapaan.

Kokous- ja ryhmävarausten osalta voit olla yhteydessä suoraan Sydänliiton yhteyshenkilöön: Olli Turunen, olli.turunen@scandichotels.com tai puh.+358 400 289202

 

Saiman tupa

Evijärven maisemissa Hallissa sijaitseva Saiman tupa on vuokratavissa jäsenille toukokuusta-lokakuun. Talosta löytyy iso tupa pirttipöydällä, kaksi kammaria (sänkyjä yhteensä 4 kpl), keittiö, ruokakomero, saunatilat ja wc. Keittiössä on sähköhella ja -uuni, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä ruokailuastiat.

Etäisyydet: Helsingistä 220km, Jämsästä 25km ja Tampereelta 90km.

Vuokrahinta on 200 €/viikko. Mökkiä vuokrataan ainoastaan viikkovuokrauksella. Talosta löytyy peitot ja tyynyt, mutta liinavaatteet on tuotava itse mukanaan. Polttopuut sisältyvät vuokrahintaan. Vuokra-aika alkaa maanantaina kello 14.00 ja päättyy sunnuntaina kello 18.00. Vuokralainen luovuttaa mökin siivottuna.

 

Tutustu Saiman tupaan

Lisätietoja ja vuokraukset arkisin ma-pe kello 9-15
Heli Kotiranta, 050 563 4785 tai sähköposti heli.kotiranta@sydanliitto.fi

Hanki yhdistyksellenne defibrillaattori jäsenetuhintaan!

Maallikkodefibrillaattori eli sydäniskuri sopii hyvin yhteisökäyttöön ja yleisillä paikoilla säilytettäväksi, joten tämä jäsenetu on tarkoitettu erityisesti yhdistysten hyödynnettäväksi. Jäsenetu on voimassa myös henkilöjäsenille.

Safedo

Safedon kautta voit hankkia jäsenetuhintaan defibrillattorin. Saatavilla on useita eri malleja.

 • LIFEPAK CR 2 -sydäniskuri, sopii aikuisten ja lasten elvytykseen, USB -yhteydellä, kantokahvalla 1390,00€ + alv 24% (norm. 1690,00€)
 • LIFEPAK CR 2 -sydäniskuri, sopii aikuisten ja lasten elvytykseen, Wi-Fi -yhteydellä (ilmoittaa huoltotarpeesta ja laitteen käytöstä sähköpostilla), kantokahvalla 1695,00 € + alv 24% (norm. 1895,00€)
 • ZOLL AED PLUS -sydäniskuri viiden (5) vuoden säilyvyydellä ja elvytyspalautteella. Sis. kantolaukun tai seinätelineen. 1390,00€ + alv 24% (norm. 1690,00 €)
 • Käytön opastus paikan päällä (kaikkialla Manner-Suomessa). Käytön opastuksen pituus n. 45-60min 170,00€ + alv 24% (norm. 220,00€)

 

Lisätiedot: puh. 010 279 2600 tai sähköpostilla info@merplast.fi.
Mainitse tiedustelussasi Sydänliiton jäsenetuhinta! Jäsenetuhinta koskee vain uusia tilauksia.

Medidyne

Medidyne tarjoaa Sydänliiton jäsenille etuhinnan ZOLL defibrillaattoreista.

 • AED Plus defibrillaattori FI (tuotenumero 20100000101011210). Laitepaketti sisältää:  1 pari aikuisten elektrodeja, paristot, AED Plus suojalaukku ja suomenkielinen käyttöohje. Hinta: 1295€ + alv 24 %. Takuu 5 vuotta, rekisteröitynä seitsemän.
 • AED3 defibrillaattori FI (tuotenumero 850100120121). Laitepaketti sisältää: 1 pari aikuisten elektrodeja, 1 pari lasten elektrodeja, akun ja suomenkielisen käyttöohjeen. Hinta: 1695 € + alv 24%. Takuu 6 vuotta, rekisteröitynä kahdeksan.

Tilaukset: tilaukset@medidyne.fi Muista mainita tilatessasi tarjouskoodi: SYDANTURVA20.

Sharkmedical

Sydänliiton jäsenenä voit tilata helppokäyttöisen sydäniskurin etuhintaan Sharkmedicalilta.

 • i-PAD SP1 defibrillaattori on helppokäyttöinen sydäniskuri. Laite antaa elvytysohjeet äänikehotteiden ja LED-merkkivalojen avulla ja havaitsee, jos paineluelvytystä ei tehdä sekä kehottaa äänikomennolla aloittamaan. Hinta 1250 € + alv24%, hinta sisältää käyttökoulutuksen (1 h).

Tilaukset: asiakaspalvelu@sharkmed.fi tai p. 019 414 581. Muista mainita Sydänliiton jäsenetuhinta.

Lisätietoa: sharkmed.fi

Liity nyt sydänyhdistyksen jäseneksi ja saat nämä kaikki edut käyttöösi. Täytä liittymislomake täällä.

Haku

Löytynyt 0 tulokset