Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti. Viitasaaren Sydänyhdistys ry:n toiminta-alue on Viitasaari ja Kinnula.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Viitasaaren Sydänyhdistys ry:n toiminta on monimuotoista. Tiedotamme yhdistyksen toiminnasta paikallislehden ja
kotisivumme (Viitasaaren Sydänyhdistys) kautta. Toimintamme on lähellä ihmistä. Viestitämme terveiden elintapojen puolesta.
Yhdistyksen terveysmittaajana toimii erikoissairaanhoitaja Lea Partanen.
Sairastuneen tukeminen on tärkeä osa toiminnassa. Haluamme kehittää toimintaamme jäsentemme toiveiden pohjalta. Laita siis rohkeasti toiveitasi tietoomme joko sähköpostitse tai soittamalla (kts. yhteystiedot)
Kevätkokouksessa 25.3.2015 on jäsenistön päätös yhdistykselle lahjoitettujen varojen käytöstä : 500-1000 € virkistykseen ja lahjoituksiin.  Hallitukselle on annettu valtuutus siitä.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet meidän ja alueemme sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot