Hyppää sisältöön
Etusivu / Kokouskuulumisia

Syyskokouksen 30.11.2022 yhteydessä Ähtärinjärven Sydänyhdistys sai lahjoituksena Roll Up:in. Sihteerinä toimiva Raili Hömmö täytti syksyllä pyöreitä ja toivoi silloin mahdolliset muistamiset rahalahjana, jonka kohteena oli kyläseuran ohella Ähtärinjärven Sydänyhdistys. Mainostelineen kuvan on ottanut Juha Jokiaho ja sen on valmistanut Mainosmaa. 

Lääketieteen tohtori, sisä- ja munuaistautien erikoislääkäri Karri Helin selvitti luennossaan munuaisten ja sydäntautien yhteyttä toisiinsa. Sydän- ja aivoinfarktin vaara on selvästi suurentunut, sillä mahdollista munuaistautia sairastavalla valtimot ovat lujilla. Luennon jälkeen virisi innostunut keskustelu.

Syyskokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Tauno Pohjolan ja  hallituksen erovuoroiset jäsenet valittiin jatkamaan.

Järjestäytymiskokouksessaan 9.1.2023 hallitus valitsi: varapuheenjohtajaksi Heikki Lehtomäen ja hän on myös matkavastaava. Sihteeri-rahastonhoitajana toimii edelleen Raili Hömmö. Liikuntavastaaavana toimivat Kari Ahola ja Tuula Haarala.  Sirpa Ilvesaho huolehtii leikekirjasta ja on myös adressivastaava. Puheenjohtajuuden ohella Tauno Pohjola on ruokavastaava yhdessä Tapio Makkosen kanssa. Sydänkerhoa vetää Soinissa Merja Källi yhdessä Eila Saaren kanssa ja Lehtimäellä Eila Välisaari. Leena Mursu toimii KILTA- ja  tiedotusvastaavana. Sydän-Suomen alueen hallituksen jäsen Marjatta Saviniemi vastaa materiaalihankinnoista. Ulla-Sisko Toivonen on yhdistysten välinen yhteistyövetäjä.

Vuoden 2023 toimintaa käytiin yksityiskohtaisemmin läpi. Seuraavassa kokouksessa käsitellään mahdollisia matkakohteita koskien teatteri-/konserttiesityksiä.

 

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot