Etusivu / Tukea / Sydänpiste

Tervetuloa Sydänpisteelle!

Sydänjärjestöjen palvelupisteeltä saat tietoa ja tukea hyvään elämään sydänsairauden kanssa. Tule rohkeasti keskustelemaan.

Palvelemme HUS Postitalo sydänpoliklinikan yhteydessä (Elielinaukio 2 G, 1. krs.).

Helsingin sydämessä, HUS Postitalon sydänpoliklinikalla sijaitseva Sydänpiste antaa tietoa ja tukea:

Sydänpisteelle voit tulla käymään ilman ajanvarausta aukioloaikojemme puitteissa.

Olemme avoinna:

Sydänpiste on kiinni 24.6.–4.8.2024 kun sydänpistekoordinaattorimme lomailevat! Tänä aikana Sydänpisteen toimisto Postitalossa on suljettu emmekä vastaa puheluihin tai sähköposteihin.
Avoinna jälleen ma 5.8. klo 9.00.
Aukioloajat:
MA- TO klo: 9.00-14.30

Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse 050 513 3212 tai sähköpostitse sydanpiste@sydanliitto.fi

HUS Postitalo sydänpoliklinikka
Elielinaukio 2 G, 1. krs.

 

TUTUSTU SYDÄNPISTEHANKKEESEEN

Tilaa uutiskirje

Sydänpisteeltä tietoa ja tukea elämään sydänsairauden kanssa

Sydänpiste tarjoaa tietoa ja tukea sydänpotilaille, heidän läheisilleen ja kaikille sydänterveydestä kiinnostuneille. Neuvontaa antavat sydänsairauksiin perehtyneet terveydenhuollon ammattilaiset. 

Neuvonnan tarkoituksena on tarjota tietoa sydänsairauksien ehkäisystä, sydänoireista ja niiden tunnistamisesta, sydänsairauksien hoitopoluista, toipumisesta ja kuntoutuksesta sekä terveyden edistämisestä. Sydänneuvontaa saat henkilökohtaisissa tapaamisissa Sydänpisteellä ja puhelimitse tai sähköpostitse.  

Sydänpisteellä työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset eli sydänpistekoordinaattorit vastaavat sydänsairauksiin liittyviin yleisluontoisiin kysymyksiin. Neuvonnassa ei tehdä diagnoosia eikä synny hoitosuhdetta. Sydänpistekoordinaattorin antama neuvonta ei korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön antamaa neuvontaa, tutkimusta tai hoitoa. Sydänpisteellä ei ole käytössään yhteydenottajan aiempia terveystietoja. 

Sydänpisteen uutiset

Sydänliitto Etelä-Suomen Alue ry

Kurkistus Sydänpisteen kevääseen

Lue artikkeli
Sydänliitto Etelä-Suomen Alue ry

Mikä on Sydänpiste?

Lue artikkeli

Kaipaatko vertaistukea sydänsairauden kanssa elämiseen? – Tule sydänryhmään!

Kaipaatko mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuutta pohtia uudenlaista arkea sydänsairauden kanssa? Tule mukaan sydänryhmään! Ohjaajana toimii koulutettu vertaisohjaaja, jolla on kokemusta elämästä sydänsairauden kanssa. Ryhmät tapaavat neljä kertaa, ja yhdellä tapaamiskerralla voit esittää kysymyksiä myös terveysalan ammattilaiselle.

Seuraa sivujamme syksyn sydänryhmän ilmoittautumisten osalta!

Kokoonnumme Helsingin Postitalon HUS sydänpoliklinikan tiloissa Elielinaukio 2G. 1. kerros. Ilmoittautuminen ja lisätietoja puhelimitse 050 513 3212 tai sähköpostitse sydanpiste@sydanliitto.fi.