Hyppää sisältöön
Etusivu / Elvytyspäivä 12.10. Sydänturvallinen arki. Miten sydänpysähdystilanteisiin voi varautua?

Elvytyspäivä 12.10. Sydänturvallinen arki. Miten sydänpysähdystilanteisiin voi varautua?

Elvytyspäivä klo 12.30 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Mahdollisuus harjoitella paineluelvytystä ja sydäniskurin käyttöä terveydenhoitaja Elina Peltolan ohjauksessa. klo 13.30 Sydänliiton verkkoluennolla vinkkejä, miten voit vaikuttaa arkiympäristösi sydänturvallisuuteen. Luennoitsijana elvytyksen ja riskitekijöiden asiantuntija Mari Blek-Vehkaluoto Sydänliitosta. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu

Julkaistu 4.10.2022
Päivitetty 5.10.2022

 

Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistys järjestää 12.10. klo 12.30 alkaen Elvytyspäivän.

Päivän tarkoituksena on antaa vinkkejä sydänturvalliseen arkeen, miten sydänpysähdystilanteisiin voi varautua.

klo 12.30-13.30 Elina Peltola Etelä-Suomen Sydänpiiristä opastaa paineluelvytyksen harjoittelua ja sydäniskurin käyttöä.

Jarmo Eulenberger Enter ry:stä opastaa tarvittaessa 112 sovelluksen lataamisessa puhelimeesi. Sovelluksen avulla näet nopeasti lähimmän defibrillaattorin sijainnin ja lyhimmän reitin sen luo.

klo 13.30 katsotaan Sydänliiton verkkoluento, jossa luennoi elvytyksen ja riskitekijöiden asiantuntija Mari Blek-Vehkaluoto Sydänliitosta. Luennolla kuullaan myös elvytetyn tarina  ja miten voit vaikuttaa arkiympäristösi sydänturvallisuuteen.

Verkkoluennon voit katsoa myös kotona. Luento julkaistaan tiistaina11.10. klo 18.00-19.00 – Vinkkejä sydänturvalliseen arkeen – miten sydänpysähdystilanteisiin voi varautua?

Luennon voi katsoa myöhemminkin osoitteessa sydan.fi/verkkoluennot Verkkoluennolle on ilmoittauduttava sähköpostilla, jonka jälkeen tulee osallistumislinkki.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot