Hyppää sisältöön

TULE MUKAAN TOIMINTAAMME

Tervetuloa Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä Etelä-Suomen Alueen kanssa tarjoamme monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Toimimme Kirkkonummen ja Siuntion alueilla.
Olemme siis sinua varten!
Tietoa, tukea ja yhteisöllistä toimintaa.
Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tutustu kevään 2024 toimintaan

TUTUSTU TOIMINTAESITTEESEEN

Selaa rohkeasti eteenpäin, yhdistyksen omat sivut alkavat sivulta 13. Ennen niitä ja niiden jälkeen on hyödyllistä tietoa Etelä-Suomen Alueesta.
Toimintaesite ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Painettu versio postitetaan jäsenille. Voit saada painetun esitteen myös sydänkerhosta tai terveysasemalta. Esitteestä löydät suunniteltuja tapahtumia ja tietoa yhdistyksestä.

Tapahtumakalenterista näet tarkemmin kerhot ja muut tapahtumat
TUTUSTU TAPAHTUMAKALENTERIIN
Yhdistyksen tapahtumat löytyvät, kun valitset paikkakunnaksi Kirkkonummen.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot