Hyppää sisältöön
Etusivu / Kirkkonummipäivä 27.8.

Kirkkonummipäivä 27.8.

Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistys Kirkkonummipäivillä 27.8.2022. Torilla teltassa opastettiin elvytystä sekä myytiin arpoja ja leivonnaisia. Salen käytävän varrella tehtiin terveysmittauksia ja kerrottiin yhdistyksen toiminnasta.

Kirkkonummipäivänä sää suosi järjestäjiä. Tosin torilla oli liiankin lämmintä, mutta sen kesti, kun säätiedotukset ennustivat kylmää tulevalla viikolla. Torilla on paljon yhdistysten ja yritysten telttoja ja etenkin aamupäivällä myös runsaasti ihmisiä.

Sisällä Salen käytävän varrella oli Sydänyhdistyksen Info- ja mittauspiste. Paikalla oli myös omalääkäri Ilmo Parvinen sekä vertaistukihenkilöt Kaarina Wikström ja Tor Wikström, jotka myös kiertelivät torilla tapaamassa jäseniä. Terveydenhoitaja Elina Peltola Etelä-Suomen Sydänpiiristä teki kolesterolin mittauksia, siihen osallistui 81 henkilöä. Irene Hotanen ja Sinikka Uusivitikka mittasivat verenpainetta ja opastivat omamittaukseen, tähän osallistui 32 henkilöä. Mittauksiin sisältyy aina ammattihenkilön tulkinta mittaustuloksesta ja tarvittaessa ohjaus jatkotoimenpiteisiin.

Yhdistyksen uusi syksyn toimintaesite on juuri valmistunut. Seinillä olevat esitteet ja mainokset aktivoivat ohikulkijoita kysymään toiminnasta.

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot