Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydämeni Biisi 1.12.2022

Laukaan sydänkerho vietti vuoden viimeistä tapaamista laulujen parissa. Puheenjohtaja oli kutsunut viisi jäsentä esittelemään kunkin Sydämeni Biisin, joita sekä kutsutut että muu yleisö sai arvuutella, kenen kappale mikin oli. Mukana olivat Raimo Ahonen, Ritva Kuoppala, Eija Manninen, Hannu Sirén ja Marketta Yli-Sikkilä. Ja ”Katja Ståhlina” oli Matti Timonen. Muita jäseniä oli paikalla 15.

Kuvan mukaisessa järjestyksessä vasemmalta oikealle: Ritvan kappale oli Korsuorkesterin ”Sillanpään marssilaulu”, jota kukaan kutsutuista ei arvannut, Raimon kappale oli Matti Aslan ”Laulu Njeprille”, eikä sitäkään arvattu, Eijan Lasse Hoikan&Souvareitten ”Ilta saapuu ystäväin” ja siinä tuli kolme oikeaa arvausta (Ritva, Raimo ja Marketta), Hannun Tapio Rautavaaran ”Isoisän olkihattu”, eikä yhtään oikeaa arvausta, Marketan Mauno Kuusiston ”Kertokaa se hänelle” ja yksi oikea arvaus (Ritva). Kisan voitti Ritva kahdella oikealla arvauksella, Raimo ja Marketta arvasivat yhden oikein. Yleisö oli jaettu ryhmiin ja siellä kahdella oli kolme oikeaa arvausta, muilla yksi. Mielenkiintoisia perusteluita Sydämeni Biiseistä.

Viihdyttävä ilta, jota ryyditti jouluiset kahvitarjoilut. Ritva oli leiponut todella maukkaita, suussa sulavia pullia ja pikkuleipiä. Lisänä oli kaupan keksejä ja Pihlajanmarjakarkkeja.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot