Hyppää sisältöön
Etusivu / Virkistysmatka Siilinjärven Kunnonpaikkaan

Tiistai-aamuna 12.4.2022 klo 7.30 starttasimme Laukaan kirkonkylältä virkistysmatkalle Kunnonpaikkaan. Vielä poimimme mukaan porukkaa Lievestuoreelta ja Hankasalmelta ja 28 henkilön voimin matka jatkui Koskeloon kahvitauolle. Jatkoimme hyvän sään vallitessa Siilinjärvelle Kunnonpaikkaan. Meitä oli tervetulleeksi toivottamassa Päivi Rossinen. Olimme vähän etuajassa ja saimme aluksi tutkia taloa omatoimisesti, mutta kun Päivi astui puikkoihin, niin kiersimme talon kokonaisuudessaan. Ja paljonhan siellä oli katseltavaa ja ihmeteltävää. Iso talo palveluksia täynnä.

Lounastauko oli tervetullut ja maittavia salaatteja, lämmintä ruokaa ja jälkiruokaa oli tarjolla todella monipuolisesti ja riittävästi. Kylläisinä siirryimme luentosali Kareliaan kuuntelemaan Päivi Rossisen ”luentoa” talon toiminnasta ja sen tarjoamista ohjelmista ja palveluista. Mielenkiintoista. Esitteitä mukaan ja sitten siirryimme liikuntasaliin Vilhelmiina Filppulan ohjaamaan tuolijumppaan. Liikuntatuokio olikin paikallaan. Vetreytimme koko kroppaa aivoja myöten. Päivämme Kunnonpaikassa päättyi kahvituokioon Kulkuri-salissa.

Kotimatkalla Hannu Sirén ja Eija Manninen järjestivät arpajaiset, joiden tuotoksi tuli 153€. Pääpalkintorepun voitti Ritva Kuoppala. Reppu sisälsi myös juotavaa ja korttipakan.

Kiitos mukana olleille!

(MY-S)

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot