Hyppää sisältöön

4 posts found.

Date selected: toukokuu 2023

Clear search

Valtakunnallista Sydänviikkoa on vietetty liikuntateemalla 7-14.5.23

Sydänviikon aikana järjestimme useita tapahtumia; Sydänmessut, Auran majan ulkoilutapahtuma ja sudänkerho, kaikissa näissä oli liikunta punaisena lankana. Terveysmittaustapahtumia oli apteekeissa. Kohtasimme runsaasti kiinnostuneita. Uusia jäseniä on tullut ilahduttavasti. Kiitokset kaikille toimijoille, osallistujille ja tukijoillemme. Vuoden kuluttua uudella teemalla.

Lue artikkeli

Järjestötyöpalkinto 11.5.23 Helsingissä

Yhdistyksemme on saanut järjestötyöpalkinnon Sydänliiton myöntämänä. Kipinä palkinto on myönnetty uudesta ideasta jäsenhankinnassa. Palkintoa olivat hakemassa Anja Yli-Kokkila. Kaisu Heiko ja Hannu Lauronen. Tästä on hyvä jatkaa.

Lue artikkeli

Unelmien liikuntapäivä Auran majalla 10.5

 Sydänviikolla Unelmien liikuntapäivä Päivä alkoi pienessä sateessa alkuverryttelyllä. Opiskelijamme Jenna pyöritti rastirataa. Liikuntasuoritusten jälkeen makkarat oli nuotilla paistuneet ja pullakahvit maistuivat. Perinteiset arpajaiset osallistujien kesken. Paikalla lähes 60 ja kaikilla iloinen hyvä mieli. Lähtövaiheessa jo aurinkokin näyttäytyi. Järjestelyistä vastasivat Oulun  Sydänyhdistys, Pohjois-Pohjanmaan Sydänpiiri. Tukijana oli Rotuaarin Apteekki. Kiitos osallistujat ja vetäjät.

Lue artikkeli

Sydänmessut Sofia srk:ssa 9.5

Sydänmessut Sofia srk:ssa Sydänviikon messutapahtuma. Luento liike on lääke, tutkija Miia Länsitie Esittelypöytiä: Sydänkeskus, Wello2, Olo liikuntakeskus, Oma Sp, Rotuaarin Apteekki. Sokerinäyttely, terveysmittauksia. Yhteistyökummppanina:. Pohjois-Pohjanmaa Sydänpiiri, Rotuaarin Apteekki Kävijöitä noin 80.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot