Hyppää sisältöön

5 posts found.

Date selected: lokakuu 2022

Clear search

Kiitos!

Sydämellinen kiitos kaikille 50-vuotisjuhlaamme osallistuneille. Kiitos ohjelman suorittajille, kiitos juhlapuhujallemme Paula Risikolle. Kiitos Oulun kaupunki, Oys ja Seurakuntayhtymä. Kiitos juontaja Markku Tapper. Kiitos pitopalvelu Patarouva.

Lue artikkeli

50-VUOTISJUHLA Sofia seurakuntakeskuksessa

Yhdistys vietti syntymäpäiväjuhlaa monipuolisen ja arvokkaan ohjelman parissa. Puheita, musiikkia ja maukkaat juhlakahvit. Juhlapuhujana kansanedustaja Paula Risikko, kaupungin tervehdys kaupunginjohtaja Päivi Laajala, Oys:n tervehdys sydänyksikön ylilääkäri Kari Ylitalo ja seurakunnan tervehdyksen toi kirkkoherra Jaakko Tuisku. Ansioineita vapaaehtoisia muistettiin. Juhlayleisöä oli paikalla 150.

Lue artikkeli

Yhdistyksen 50-vuotisjuhlassa palkittiin ansiokkaasta työstä.

Kultaisen ansiomerkin saivat Valter Haverinen ja Eino Määttä. Hopeisen ansiomerkin saivat Martti Lepojärvi ja Markku Tapper. Pronssisen ansiomerkin Anja Yli-Kokkila ja Juhani Häivälä (ei kuvassa). Pitkäaikaisesta työstä yhdistyksessä muistettiin myös Pirjo Määttää.

Lue artikkeli

Sydänliiton hallitukseen Markku Savolainen

Sydänliiton syyskokouksessa on uutena valittu hallitukseen Oulun Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Markku Savolainen. Sydämelliet onnittelut Markulle!  

Lue artikkeli

Uusia vertaistukihenkilöitä

Yhdistykseemme saatu neljä uutta vertaistukihenkilöä. Yhteystiedot ovat kohdassa vertaistukihenkilöt www.sydan.fi/oulu/vertaistuki  

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot