Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydäniskureita Ähtäriin – avoin haku

Sydäniskureiden hakuaikaa on jatkettu 26.5.2023 asti!

Suomenselän Kuntokotiyhdistys ry purkautuu kuluvan vuoden aikana.  Yhdistyksen hallitus on päättänyt jäljellä olevien varojen jakamisesta. Yhdistys on kohdentanut suurimman yksittäisen tuen Ähtärinjärven Sydänyhdistys ry:lle sydäniskureiden hankintaa varten.  Sydänyhdistys on päättänyt kokouksessaan 16.3.2023 hankkia sydäniskureita ja lämpökaappeja Ähtärin alueelle.

Ähtärinjärven Sydänyhdistys julistaa avoimen haun sydäniskureiden hakemiseen Ähtärin haja-asutus- ja asuntoalueille. Ähtärissä on elinvoimaisia kyliä, joissa seura- ja muu yhdistystoiminta on vireää. Hakijayhteisö voi olla:

  • seura,
  • yhdistys,
  • järjestö tai
  • asuntoalueella toimiva vapaamuotoinen asukastoimikunta.

 

Ähtärinjärven Sydänyhdistys on kilpailuttanut sydäniskurien myyjätahoja. Tarjoukset käsitellään Sydänyhdistyksen kokouksessa pääsiäisen jälkeen. Sydänyhdistys noudattaa Suomenselän Kuntokotiyhdistyksen toivomusta siitä, että luovutettava iskuri olisi vapaasti saatavilla 24/7 ja että sijoitusvalinnassa hyödynnetään Ähtärin tilannetta https://sydanturvallinensuomi.sydan.fi  verkkopalvelusta.

Sydäniskureiden haku on avoinna 26.5.2023 asti.

Aikaisemmin, 30.4.2023 mennessä, saapuneet hakemukset ovat edelleen voimassa.

Avaa linkistä hakulomake   https://link.webropolsurveys.com/S/Hakulomake

Vastaa ja paina lopuksi lähetä.

Hakulomakkeeseen täytetään taustatietoja hakijan edustamasta yhteisöstä, toiminnasta ja niistä edellytyksistä, joita Sydänyhdistys ottaa huomioon iskurin luovuttamiseen liittyen,

Hakemukset käsitellään Vapun jälkeisellä viikolla. Ilmoitamme valinnan tulokset kaikille hakijoille. Valittujen tahojen kanssa sovimme sydäniskurin rekisteröinnin ja käyttöönoton lisäksi sydänturvallisuustapahtumien järjestämisestä.

Toivomme Sydänyhdistyksessä, että saamme runsaasti hakemuksia.

Käykää siis rohkeasti täyttämässä hakulomake.

Lisätietoja:

Ähtärinjärven Sydänyhdistys ry

sihteeri Raili Hömmö puh. 040 7697464 tai raili.hommo@gmail.com.

 

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot