Hyppää sisältöön
Etusivu / Luontoliikuntaretki Emil Cedercreutzin museolta
Harjavallan Seudun Sydänyhdistyksen järjestämä luontoliikuntaretki alkoi aamulla kauniissa auringon paisteessa. Kokoontumispaikkana oli tänään Emil Cedercreutzin museon luona. Joka viikko n. 27 reipasta kävelijää reippailee yhdessä eripaikoissa n. 3-5 km lenkkejä.
Aloitimme piristävällä alkuverryttelyllä, jonka ohjaajana toimi Hilkka Huhtala. Hän myös suunnittelee liikuntaretket eripaikkoihin koko syksyksi. Monet olivat ottaneet sauvat mukaan.
Lähdimme Hilkan johdattamana kauniille luontoreitille. Välillä pysähdyimme kuuntelemaan lintujen ääniä, aina joku tunnisti linnun, lopuksi tarkistettiin sovelluksen avulla. Tällä kertaa kuulimme käpytikan ja hippiäisen. Puolukoita maisteltiin, ja sieniä havaittiin.
Meitä ympäröi mukava puheensorina ja aina pysähdeltiin ihailemaan maisemia. Hitaampia odoteltiin välillä. Loppupuolella osa porukasta jäi ihailemaan patsaita pihalle, ja osa lähti kohti rantaa alkaen haastavien portaiden laskeutumisella. Polku oli sadunomainen, ja kiipesimme tyytyväisenä takaisin.
Lopuksi vielä venyttelimme yhdessä.
Liikuntaretki kauniissa luonnossa oli kerrassaan suurenmoinen ja miellyttävässä seurassa päivä ei voisi paremmin alkaa. Kiitos Hilkalle ja kaikille osallistujille. Voin vain suositella. Seuraava luontoliikuntapäivä on 19.9 klo 9.30 silloin mennään Valkeajärven luontopolulle Kokemäelle, lähtö kirjastolta kimppakyydein. Lisätietoja Hilkka Huhtala p. 040 536 9678. Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet.
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot