Hyppää sisältöön

Search

Categories

  • Ei kategorioita

Kuntosalitoiminta käynnistyy

Kauhavanseudun Sydänyhdistys aloittaa kuntosalitoiminnan 1.1.2022 Kauhavalla  Kuntokorjaamolla osoitteessa Fransuntie 4 A 1. Hinnat sydänyhdistyksen jäseniltä 28€/ 5 kertaa tai 60€/11 kertaa. Kaikki joukolla kuntoa korjaamaan.  

Lue artikkeli

Sääntömääräinen syyskokous 27.10.2021

Kauhavan Seudun Sydänyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous oli 27.10.-21  Helmirannassa. Kokous päätti yksimielisesti hakea Hämeenmaan sydänpiirin jäsenyyttä. Piirin jäsenyyttä on tällä hetkellä hakemassa 16 sydänyhdistystä. Toiminta uutena piirinä alkaa 01.01.2022 jolloin sen nimeksi tulee Sydän Suomen alue ry ja toimipaikat sijaisevat Seinäjoella ja Tampereella.  Kokouksessa toiminnanjohtaja Heidi Karjanlahti kertoi käytännön asioista ja vastaili jäsenten mieliä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue artikkeli

Sydämen asialla- sydänviikonloppu 19.11.-21.11.

Sydämen asialla -viikonloppu on suunnattu kaikille sydämensä terveydestä kiinnostuneille. Viikonloppu tarjoaa monipuolisen kattauksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää asiaa: luentoja, liikuntaa, kulttuuria, yhdessäoloa sekä hyvää ruokaa. Tilaisuuden avaa Tiina Jurvelin, Pohjois-Pohjanmaan Sydänpiiristä Muita puheenvuoroja mm Juha Siitonen, kasvatustieteiden tohtori ja voimaantumisen valmentaja Juhani Junttila, kardiologian professori Oulun sydänkeskus Tuula Sarpola, ravitsemusasiantuntija Ohjelmassa myös: toivevirsiä, vaihtoehtoisia retkiä, Soilat […]

Lue artikkeli

Kesän kunnonkohotus tempaus onnistui hienosti

Kauhavanseudun Sydänyhdistyksen Kunnonkohotus pyöräily-tempaus onnistui hienosti ja keräsi runsaan osanottajamäärän. Osallistujien kesken arvottiin 15 kpl lahjakorttia ja palkinnot on toimitettu voittajille. Onnea voittajille ja Kiitos osallistujille.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot