Hyppää sisältöön
Etusivu / Tunnelmallinen tilaisuus Siuntion kirkossa

Tunnelmallinen tilaisuus Siuntion kirkossa

Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistyksen Kirkkonummen keskustan ja Veikkolan kerholaisten yhteinen poisnukkuneiden jäsenten muisteluhetki Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa 2.11.

Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistyksellä on perinne sytyttää marraskuun aikana kerhoissa vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille muistokynttilät. Tämä vuonna tilaisuudesta tuli juhlavampi, koska pääsimme Siuntion kirkkoon viettämään kerhojen yhteisen muistohetken.
Pyhän Pietarin kirkko on keskiaikainen harmaakivikirkko, joka on sisältä koristeltu maalauksin. Se on oletettavasti rakennettu vuosien 1460 ja 1489 välillä.
Taitava kirkkomuusikko, kanttori Pami Karvonen aloitti tilaisuuden urkumusiikilla. Vs. Kirkkoherra Veikko Karhumaa luki vuoden aikana poisnukkuneiden jäsenten nimet ja heille sytytettiin kynttilät. Veikko Karhumaa piti  jälkeen ajatuksia herättävän puheen ja sitten seurasi vielä lisää urkumusiikkia. Siirryimme seurakuntatalolle juomaan kahvia.  Kahvi ja hyvät voileivät sekä muffinit maistuivat kaikille. Vilkas puheensorina kertoi, että viihdyttiin ja kaikille jäi mukava muisto Siuntion vierailusta.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot