Hyppää sisältöön
Etusivu / Maailman sydänpäivä Toivakassa

Vietimme Maailman sydänpäivää keskiviikkona 29.9. Toivakan Vanhassa pappilassa. Mukana oli 29 henkilöä emännät ja isännät mukaan lukien. Pukeutuminen oli enemmän tai vähemmän punaiseen vivahtavaa.

Aloitimme ruokailulla. Senja oli taas valmistanut herkullista maa-artisokkakeittoa. Lisukkeena oli juustolla ja vihreällä täytettyjä sämpylöitä ja jälkiruokana  kahvit/teet vohveleiden kera.  Mahtavaa!

Seurustelun ja ruokailun lomassa ostimme arpoja ja illan päätteeksi suoritetun arvonnan pääpalkinnon eli ison kassillisen syötävää ja juotavaakin voitti Terttu Huttunen. Kassin pohjalle asti emme nähneet, mutta Terttuhan sen tietää, mitä sai. Hyvältä vaikutti.

Pääasiahan oli päivän teema eli verenpaine. Katselimme ja kuuntelimme yhdessä Sydänliiton verkkoluentoa  ”Paineet kohdalleen – asiaa verenpaineesta ja omaseurannasta”. Asiantuntijoina olivat Sydänliiton ylilääkäri Anna-Maija Hekkala ja ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa. Tuhti tietopaketti heillekin, joille asia oli jo entuudestaan tuttu.

Monipuolisesti kylläisinä palasimme kotikonnuille – kuka minnekin. Kiitos toivakkalaisille mukavasta Maailman sydänpäivästä järjestelyineen!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot