Hyppää sisältöön
Etusivu / Syyskokouksen satoa 26.11.2021

Yhdistyksen syyskokous pidettiin perjantaina 26.11.2021 Sarahovissa Laukaassa. Paikalla oli 28 yhdistyksen jäsentä päättämässä seuraavista asioista:

  • Toimintasuunnitelma vuodelle 2022
  • Talousarvio vuodelle 2022, joka sisältää mm. menoarvion ensi vuoden 50-vuotisjuhlasta.
  • Jäsenmaksuksi vahvistettiin 21 € ja perhejäsenmaksuksi 15 €, joista oman yhdistyksen osuus on 5 € eli jäsenmaksut pidettiin entisellään. Sydänliitto ja Sydänpiirikään eivät korottaneet omaa osuuttaan.
  • Erovuoroisista hallituksen jäsenistä jatkavat Riitta Häkkinen, Hannu Sirén ja Martta Manninen. Marketta Yli-Sikkilän toimintavuodet ovat täynnä ja hänen tilalleen valittiin Pekka Lampinen Hankasalmelta.
  • Toiminnantarkastajiksi valittiin Pentti Kettunen ja Ritva Kuoppala ja varalle Terttu Huttunen ja Mirja Puttonen.

 

Välittömästi kokouksen päättymisen jälkeen nautimme joulupuuron rusinasopalla höystettynä ja jälkiruuaksi kahvia joulutortun kera. Joululauluja viritteli Jaakko Kuoppala haitarillaan ja Mauri Heiskanen kitarallaan. Solistina toimi pääasiassa Leena Hytönen. Yhteisestikin illan aikana joululauluja laulettiin.

Eija Manninen möi arpoja hyvällä menestyksellä ja joulupukin vierailun jälkeen suoritetuissa arvonnoissa pääpalkinnon eli runsaan joulukorin voitti Raimo Ahosen ja Leena Kujanpään perhe.

Olimme olleet kilttejä siitä päätellen, että joulupukki apulaisineen jakoi runsain määrin lahjoja.

Sydämet ja mielet tyytyväisinä ja iloisina läksimme koteihimme klo 21 paikkeilla.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot