Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa Ruokolahden Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä Etelä-Karjalan Sydänalue ry:n kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille ja kaikille terveydestä sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Toimintaesite

Ruokolahden kirkkoAlueellamme tapahtuu

Oletko kiinnostunut asiantuntijaluennoista, tapahtumista, retkistä tai kenties haluatko jutella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa sairaudestasi? Haluaisitko osallistua paikalliseen liikuntaryhmään? Tutustu yhdistyksen ja Etelä-Karjalan Sydänalue ry:n toimintaan näillä sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä. Sydänalueen henkilökunnan ja yhdistysten yhteystiedot löydät helposti täältä.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu vaikka Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Alueemme yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja keskustelukerhoja. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Sydänliiton kirjoituksia
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot