Hyppää sisältöön

6 posts found.

Date selected: toukokuu 2023

Clear search

Search

Categories

  • Ei kategorioita

SF-Caravan Koivulehdossa Alajärvellä tutustuttiin sydäniskurin toimintaan ja sen käyttöön elvytyksessä.

SF-Caravan Koivulehdon terassille oli kokoontunut runsas joukko kuulemaan, kun Anne Kettula Sydän-Suomen alueelta oli tullut kertomaan sydäniskurin toiminnasta ja sen käytöstä elvytyksessä. SF-Caravan Järviseutu ry on hankkinut Koivulehtoon oman sydäniskurin ja nyt karavaanariväki sai yksityiskohtaista opastusta sen käytössä. Alajärven Sydänyhdistyksestä pj. Anneli Murto oli mukana kertomassa tilaisuudessa myös yhdistyksen toiminnasta.

Lue artikkeli

Liikunta ja terveys -tapahtuma ti 6.6.2023 klo 17.00 Alajärven Ankkurikentällä

Liikunta ja terveys -tapahtuma ti 6.6.2023 klo 17.00 Alajärven Ankkurikentällä kentän kauppakeskuksen puoleisessa päädyssä. Tilaisuudessa paneudutaan ikääntyvien terveyteen ja mukaan toivotaan kaikkia niitä, jotka ovat lähiaikoina jääneet tai jäämässä eläkkeelle tai joita liikkuminen ja terveellinen vanheneminen kiinnostaa. Fysioterapeutti Juha Latvala selvittää senioreiden liikunnan tärkeyttä laadukkaan elämän kannalta. Kaupungin liikuntatoimesta Santeri Syynimaa liikuttaa osallistujia aina välillä […]

Lue artikkeli

Tervetuloa tutustumaan sydäniskurin toimintaan ja sen käyttöön elvytyksessä

Kaikille avoin tilaisuus Alajärvellä SF-Caravan alueella (Isoniemi 570). Lauantaina 27.5.2023 klo 10.00 alkaen. Alajärven Sydänyhdistys mukana esittelemässä toimintaansa.

Lue artikkeli

Laidunkauden avajaiset Kitron Stadionilla to 11.5.2023 klo 13.00 alkaen

Luvassa mukavaa ulkoliikuntaa monin eri tavoin. Alkuverryttelyn jälkeen kävelylenkit, erilaisia pelejä, porraskävelyä jne. Alajärven SPR:stä Raija Hankaniemi opastaa sydäniskurin käyttöä. Tarjolla kahvia, pullaa sekä makkaraa ja mehua. Järjestäjät: Alajärven Sydänyhdistys ry ja Järvi-Pohjanmaan Seniorit yhteistyössä. Tervetuloa mukaan liikkumaan iloiseen porukkaan!

Lue artikkeli

Sydäntanssit Alajärven Nuorisoseuralla ke 10.5.2023 klo 13.00 alkaen

Ilmaiset sydänystävälliset päivätanssit iloisessa seurassa. Tanssittajana Jorma Salmi. Väliajalla yhdistys tarjoaa pullakahvit. Tule yksin tai kaverin kanssa. Tervetuloa tanssimaan!

Lue artikkeli

Tapaamme Apteekissa to 9.5.2023 klo 10-14

Sydänyhdistyksen toiminnan esittelyä sekä sydäntietoutta. Mahdollisuus verenpaineen mittaukseen ja opastukseen. Tervetuloa!

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot