Flytta dig till innehållet

Kom med!

Välkommen till Jakobsatdsnejdens Hjärtförening hemsida. Tillsammans med föreningarna i vårt distrikt erbjuder vi information, stöd och mångsidiga aktiviteter till hjärtsjuka och alla som är intresserade av hälsa och välmående. Välkommen med!

Vad händer i vårt distrikt?

Är du intresserad av expertföreläsningar, evenemang, resor eller kanske vill du prata med en utbildad kamratstödjare om din sjukdom? Vill du gå med i en lokal motionsgrupp? Lär känna verksamheten i vårt distrikt och föreningarna.

Föreningarnas kontaktuppgifter hittar du här.

Information om hjärthälsa och välmående

Vår onlinetjänst Sydan.fi/se/ erbjuder mångsidig information om hjärtsjukdomar, deras behandling, träning, mat, sömn och andra livsstilar samt psykiskt välbefinnande. Kolla även in Sydänmerkkis läckra recept!

LÄS MER

Kamratstöd

Har du eller någon närstående en hjärtsjukdom? Skulle du vilja tala om dina erfarenheter med någon som genomgått något liknande?

Med en kamratstödjare kan du tala i förtroende om dina egna tankar och känslor. Vem som helst kan kontakta en kamratstödjare.

LÄS MER

Inspirerande verksamhet och samvaro

Delta i intressanta föreläsningar, motionera tillsammans i stödjande motionsgrupper, sök kamratstöd eller till och med delta i olika utflykter. Gå med i hjärtgemenskapens olika aktiviteter på ett sätt som passar dig!

LÄS MER

 

Kommande evenemang
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot