Flytta dig till innehållet

fi

sv

Välkommen höst!

Välkommen till Hjärtförbundets webbsida om hälsa och välmående.

Här hittar du  information och stöd för alla åldrar. Bekanta dig också med aktiviteterna i vår organisation och bli medlem!

Rehabilitering

Behöver du mera kunskap om din sjukdom och dess behandling?

Vi på Hjärtförbundet, i hjärtdistrikten och de lokala hjärtföreningarna organiserar olika rehabiliteringar individuellt, i grupper, ansikte mot ansikte eller online. Vi erbjuder t.ex.

Tulppa-rehabilitering och hjärtrehabiliteringskurser med hänsyn av varje hjärtpatient enskilda sjukdomsbakgrund- och behov.

Dessutom utbildar och stödjer vi kursledare och upprätthåller olika stödformer.

LÄS MER OM REHABILITERING

Kamratstöd

Har du eller någon närstående en hjärtsjukdom? Skulle du vilja tala om dina erfarenheter med någon som genomgått något liknande?

Med en kamratstödsperson kan du tala i förtroende om dina egna tankar och känslor. Vem som helst kan kontakta en kamratstödsperson.

Läs mer om kamratstöd

Bli medlem

Med ett medlemskap kan du stöda, påverka och delta. Genom att gå med i en lokal hjärtförening stöder du hjärtarbetet som främjar hälsa, förebygger sjukdom och stöder insjuknade. Du får olika medlemsförmåner och har möjlighet att delta i hjärtverksamhetens aktiviteter samt bidra till att människor lever ett bättre liv.

Bli medlem här

Corona-sidorna på finska

Är du orolig för att du ska drabbas av coronaviruset? Kolla fakta, hitta hjälp och stöd, och titta på tips för livet därhemma. Hjärförbundet har okså corona-sidorna på finska.

Kolla Corona sidorna på finska

 

 

Sökning

Hittades 0 resultat