Flytta dig till innehållet

fi

sv

Kom med!

Delta i intressanta föreläsningar, gå tillsammans för att uppmuntra träningsgrupper, ansök om kollegastöd eller till och med delta i olika utflykter. Gå med i hjärtsamhällets olika aktiviteter på ett sätt som passar dig!

Kom med – medlemskapet är både till glädje och nytta

Genom att gå med i en hjärtförening stöder du arbete som främjar hälsa, förhindrar sjukdomar och stöder dem som är sjuka. Du får olika medlemsförmåner och möjlighet att delta i hjärtsamhällets aktiviteter och bidra till att människor lever ett bättre liv.

Bli medlem

Regionala och lokala aktiviteter

Hjärtförbundets mer än 200 lokala hjärtföreningar och hjärtdistrikt som verkar i regionerna organiserar olika aktiviteter. Kom med! På den här sidan hittar du svenskspråkiga och tvåspråkiga hjärtföreningar.

svenskspråkiga och tvåspråkiga hjärtföreningar

Medlemsförmåner

Som medlem kan du också dra nytta av våra medlemsförmåner. Förutom dessa fördelar har hjärtcirklar och hjärtföreningar också lokala medlemsintressen.

Läs mer om medlemsförmåner

Har du eller någon närstående en sällsynt hjärtsjukdom?

Letar du efter information om våra regionala eller nationella aktiviteter för personer med medfödd hjärtsjukdom, hjärt- eller lungtransplantation eller personer med hjärtmuskelsjukdomar?

Stöd för sällsynta hjärtsjukdomar

Onlineföreläsningar

Kom och lyssna på Hjärtförbundets onlineföreläsningar eller webbseminarier! Vi anordnar gratis onlineföreläsningar om aktuella ämnen relaterade till hjärthälsa. Föreläsningarna ges av experterna från Hjärtförbundet. (på finska)

Läs mer om onlineföreläsningar

Sökning

Hittades 0 resultat