Hyppää sisältöön

Sydänliiton kurssit sydänlihassairastuneille 2024

Kurssit sopivat sinulle, joka haet tukea elämääsi sydänlihassairauden kanssa.

Sydänliitto järjestää vuonna 2022 kolme kurssia sydänlihassairastuneille. Osaan voivat osallistua myös läheiset. Kurssit sopivat sinulle, joka haet tukea elämääsi sydänlihassairauden kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseilla pääset tapaamaan toisia samankaltaisessa elämäntilantilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Elämää sydänlihassairauden kanssa

21.-23.3.2024 Hotelli Nuuksio, Espoo

Kurssi on tarkoitettu kardiomyopatiaa tai sydänsarkoidoosia sairastaville. Kurssilla jaetaan sairastumisen myötä tulleita kokemuksia, ajatuksia ja tunteita sekä opitaan yhdessä omahoitoa ja omaa hyvinvointia edistäviä keinoja.

Kurssipaikat ovat täynnä. Peruutuspaikoista ilmoitetaan jonossa seuraavina oleville.

 

Rohkeutta liikkumiseen sydänlihassairauden kanssa

27.-29.6.2024 Kuortaneen urheiluopisto, Kuortane

Kurssi on tarkoitettu kardiomyopatiaa tai sydänsarkoidoosia sairastaville.
Kurssilla pääset luonnonkauniissa ympäristössä tutustumaan itseesi liikkujana, kuulet samassa elämäntilanteessa olevien kertomuksia ja kokemuksia liikkumisesta, saat tietoa liikkumisesta osana sydänsairauden hoitoa, sekä rohkaistut liikkumaan omalla tavallasi.

Linkki kurssin sivulle: https://sydan.fi/kuntoutus/el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4-syd%C3%A4nlihassairauden-kanssa—teemana-liikkuminen/882

Kursseille hakeminen ja tiedustelut

Kurssiin sisältyy aina kurssiohjelma, täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneessa. Sydänliiton kurssikalenterista löytyvät kaikki Sydänliiton kurssit. Klikkaa valitsemaasi kurssia ja kurssista avautuu enemmän tietoa. Sivun oikeasta reunasta löytyy linkki sähköisesti täytettävään ja lähetettävään hakulomakkeeseen.

Lisätietoa kursseista voit kysyä sähköpostitse toimisto.satakunta@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot