Hyppää sisältöön

Apua ja tukea sairauden kanssa

Sairastuminen pysäyttää: se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen sopeutumista niin sairastuneelle kuin hänen läheisilleen. Karpatiat tarjoaa tukea vaivattomasti ja luotettavasti, jokaisen tarpeita kuunnellen.

Tukea ja toimintaa sairastuneille

Etsitkö tietoa sydänlihassairastuneille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista kursseista tai kenties henkilöä, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksia sairastumisesta? Järjestämme kurssien lisäksi paljon toimintaa, jossa voit tavata muita sairastuneita ja heidän läheisiään. Tutustu toimintaamme Toiminta-osiossa.

Sydänliiton kurssit

Sydänliiton kurssit sopivat sinulle, joka etsit omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevia keinoja sairauden muuttamassa elämäntilanteessa.

Kurssit perustuvat vertaisuuteen. Ne tarjoavat mahdollisuuden keskustella omista sairastumiseen ja sairauden kanssa elämiseen liittyvistä kokemuksista, ajatuksista ja tunteista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kurssilla saadaan valmiuksia käsitellä muuttunutta arkea ja opitaan omista ja toisten kokemuksista.

Sydänliiton kurssit sydänlihassairastuneille 2024

Sydänliitto järjestää paljon myös muita kursseja. Voit tulla kurssille yksin tai yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia. Voit hakeutua kaikille kursseille asuinpaikastasi riippumatta.

Kurssikalenteri

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen, samankaltaista kokeneen, kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista.

Usein saman kokenut osaa parhaiten tukea ja auttaa jaksamaan arjessa. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön. Karpatioiden vertaistukihenkilöt löytyvät Etsi vertaistukihenkilö-hausta, voit hakea itsellesi sopivaa henkilöä sairauden, iän tai asuinpaikan perusteella.

Etsi vertaistukihenkilöä

Lähde mukaan toimintaan

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Yhteystietomme
Tapahtumakalenteri

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot