Hyppää sisältöön

Jäsenyydestä on iloa

Yhteisömme jäseneksi ovat kaikki tervetulleita. Voit tehdä jäsenyydestäsi juuri sinun näköisesi. Voit osallistua toimintaamme tai tulla mukaan itse toimimaan!

Jos haluat tehdä hyvää, voit kouluttautua vertaistukihenkilöksi tai ottaa muun roolin yhdistyksessämme. Saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Karpatiat-lehden sekä Sydän-lehden, jossa on ajankohtaista tietoa sydänterveydestä ja tapahtumista.

Jäsenyys Karpatioissa

Liittymällä jäseneksi, saat

TIETOA
Karpatiat-jäsenlehti, Sydänliiton Sydän-lehti, sydan.fi -verkkopalvelu, asiantuntijaluennot

TUKEA
Vertaistuki eri kanavissa, vertaistukiryhmien toiminta, kurssit

VIRKISTYSTÄ

Vuositapaaminen, Tuetut lomat, Sydänliiton jäsenedut

Jäsenmaksut 2023

  • Varsinainen jäsen (sis. Karpatiat-lehti ja Sydän-lehti) 32€
  • Toissijaisjäsen (olet varsinainen jäsen jossakin toisessa sydän- tai valtakunnallisessa yhdistyksessä, sis. Karpatiat-lehti) 26€
  • Perhejäsen (perheessäsi on yksi varsinainen jäsen, ei lehtiä) 26€

Karpatiat-jäsenlehti

Karpatiat-lehti ilmestyy neljää kertaa vuodessa. Se sisältää ajankohtaisia aiheita sydänlihassairauksista, vertaistuesta ja kuntoutumisesta. Lehdessä on henkilöhaastatteluja ja muuta kiinnostavaa. Liittymällä jäseneksi saat lehden jäsenetuna, muuten hinta on 20 €/vuosi.

Numero, ilmestyminen
1. helmikuu
2. kesäkuu
3. syyskuu
4. joulukuu

Päätoimittaja Katja Almusa
Sähköposti katja.almusa(ät)karpatiat.net

Tule vapaaehtoiseksi!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään hyvää ja vaikuttaa tärkeäksi kokemiisi asioihin. Tule mukaan ja löydä itsellesi hyödyllistä ja innostavaa tekemistä.

Vapaaehtoistoimijana olet tärkeä tekijä yhdistyksemme toiminnassa. Vertaistukihenkilönä voit tukea toisia samankaltaista kokeneita, henkilökohtaisesti tavaten, ohjata ryhmää tai verkkoympäristössä toimien. Lehden toimitukseen mahtuu aina uusia aineiston tuottajia, kirjoittajia ja kuvaajia. Vuositapaamisen toteutamme yhdessä. Teemme siis monenlaisia asioita yhdessä. Osaamme yhdessä. Vapaaehtoisena saat hyvää mieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja opit uutta.

Jokaisen vapaaehtoisen aika ja panos on arvokas. Kerro meille, mikä asia innostaa sinua, mitä osaat ja missä haluaisit olla mukana, niin etsitään sinulle sopiva tehtävä. Olemme avoimia myös uusille ideoille.

Tervetuloa mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä Timoon, timo.parssinen(ät)sydan.fi.

Lähde mukaan toimintaan

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

 

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot