Hyppää sisältöön

Kuntoutus

Haluatko tavata toisia sairastuneita ja läheisiä, keskustella yhdessä samankaltaisista kokemuksista? Kaipaatko lisää tukea sairauteesi liittyen sekä käytännön vinkkejä omahoitoon? Sydänliiton kursseille osallistuminen lisää paitsi jaksamista, myös lieventää sairauden mukanaan tuomaa pelkoa ja ahdistusta.

Sydänliiton kurssit sydänlihassairastuneille

Kurssit sopivat sinulle, joka etsit omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi tukevia keinoja sairauden muuttamassa elämäntilanteessa. Kurssit perustuvat vertaisuuteen. Ne tarjoavat mahdollisuuden keskustella omista sairastumiseen ja sairauden kanssa elämiseen liittyvistä kokemuksista, ajatuksista ja tunteista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kurssilla saadaan valmiuksia käsitellä muuttunutta arkea ja opitaan omista ja toisten kokemuksista.

Kurssit on suunnattu vastasairastuneille ja sekä pidempään sairastaneille, joilla sairauden myötä on tullut uutta tai sairaus on muuttanut elämäntilannetta hiljattain. Voit tulla kurssille yksin tai yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa.

Kurssit 2024

Sydänliiton kurssit

Kurssikalenteristamme löydät kaikki sydänyhteisön kurssit. Voit hakea erilaisia kursseja suodattimien avulla.

Hakijan henkilötietojen käsittely

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus eli STEA rahoittaa Sydänliiton kurssitoimintaa. Alueellinen sydänpiiri tai valtakunnallinen yhdistys kerää, käsittelee ja käyttää hakijan henkilötietoja. Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on osallistujien valinta kursseille.

Henkilötietojen käsittely
Tietosuojaseloste

 

 

Lue lisää kuntoutumisesta
Sydänliitto

Sairastumisesta toipuminen

Lue artikkeli
Sydänliitto

Masennus, alakuloisuus ja sydänsairaus

Lue artikkeli
Sydänliitto

Ikäihminen - liikkumalla hyvän olon lähteille

Lue artikkeli
Sydänliitto

Tulppa-ryhmäkuntoutus teki paluun Ilomantsiin

Lue artikkeli
Sydänliitto

Sydänliiton kursseilta toiveikkuutta tulevaisuuteen

Lue artikkeli
Sydänliitto

Kurssilta vertaistukea ja varmuutta liikkumiseen

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot