Hyppää sisältöön

Yhdistyksemme

Karpatiat ry on sydänlihassairastuneiden ja heidän läheistensä oma yhdistys. Tarjoamme vertaistuellista toimintaa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Löydät yhdistyksen järjestämän toiminnan kuten tapaamiset ja ryhmien kokoontumiset tapahtumakalenterista. Facebookin Karpatiat ry -sivulla kerromme ajankohtaisista asioista.

Vuosikokous

Yhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous pidetään huhtikuussa. Silloin käsitellään mm. edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuosikokouksessa valitaan yhdistyksen hallituksen kyseisenä vuonna vaihtuvat jäsenet.

Kokouksesta ilmoitetaan jäsenille Karpatiat-jäsenlehdessä hyvissä ajoin. Kaikilla kokoukseen osallistuvilla on läsnäolo- ja puheoikeus. Äänioikeus on jäsenillä, yksi ääni kullakin.

Jäsenen halutessa jonkin asian vuosikokouksen käsiteltäväksi, hänen tulee tehdä siitä esitys hallitukselle kirjallisena. Esitys tulee toimittaa hallitukselle edellisen vuoden loppuun mennessä.

Vuoden 2024 vuosikokous pidetään 14.4. Kokkolassa Vuositapaamisen yhteydessä.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua tästä.

Tule vapaaehtoiseksi!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään hyvää ja vaikuttaa tärkeäksi kokemiisi asioihin. Tule mukaan ja löydä itsellesi hyödyllistä ja innostavaa tekemistä.

Vapaaehtoistoimijana olet tärkeä tekijä yhdistyksemme toiminnassa. Vertaistukihenkilönä voit tukea toisia samankaltaista kokeneita, henkilökohtaisesti tavaten, ohjata ryhmää tai verkkoympäristössä toimien. Lehden toimitukseen mahtuu aina uusia aineiston tuottajia, kirjoittajia ja kuvaajia. Vuositapaamisen toteutamme yhdessä. Teemme siis monenlaisia asioita yhdessä. Osaamme yhdessä. Vapaaehtoisena saat hyvää mieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja opit uutta.

Jokaisen vapaaehtoisen aika ja panos on arvokas. Kerro meille, mikä asia innostaa sinua, mitä osaat ja missä haluaisit olla mukana, niin etsitään sinulle sopiva tehtävä. Olemme avoimia myös uusille ideoille.

Tervetuloa mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä Timoon, timo.parssinen(ät)sydan.fi.

Karpatiat-jäsenlehti

Karpatiat-lehti ilmestyy neljää kertaa vuodessa. Se sisältää ajankohtaisia aiheita sydänlihassairauksista, vertaistuesta ja kuntoutumisesta. Lehdessä on henkilöhaastatteluja ja muuta kiinnostavaa. Liittymällä jäseneksi saat lehden jäsenetuna, muuten hinta on 20 €/vuosi.

Numero, ilmestyminen
1. helmikuu
2. kesäkuu
3. syyskuu
4. joulukuu

Päätoimittaja Katja Almusa
Sähköposti katja.almusa(ät)karpatiat.net

Ilmoitushinnat (väripainatus)

Sisäsivut, koko ja hinta
1/1 sivu 210×297 (tai marginaaleissa 175×262 mm) 550 EUR
½ sivu 210×148,5 (tai marginaaleissa 175×131 mm) 300 EUR
1/3 sivu pysty: 70×297 (tai marginaaleissa 58×262 mm) 200 EUR
1/3 sivu vaaka: 210×99 (tai marginaaleissa 175×87 mm) 200 EUR
¼ sivu vaaka 210×75 (tai marginaaleissa 175×65 mm) 150 EUR

(huom. 3 mm leikkuuvarat kaikissa tapauksissa)

Julkaistavaksi tarjottavaa materiaalia otetaan vastaan sähköpostilla lehti(ät)karpatiat.net

Ulkoasu, taitto- ja painopaikka

Offsetpaino L. Tuovinen Ky, Kuopio

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot