Hyppää sisältöön

Tule mukaan Seinäjoen Sydänyhdistykseen

Yhdessä alueemme sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Toimintaamme on koko Seinäjoen alueella eli Nurmossa, Peräseinäjoella, Seinäjoella ja Ylistarossa. Meitä on lähes 700.

Rohkeasti mukaan

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Kerhoissamme käsitellään helpolla ja leikkimielisellä tavalla kyseisiä aiheita. Järjestämme myös asiantuntijaluentoja vuosittain.

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Yhdistyksellämme on koulutettuja sydäntukihenkilöitä, joiden puoleen voit kääntyä hakiessasi vertaisen tukea.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan liikuntatapahtumiin sekä keilaamaan kerran kuussa, kuntosalille kerran viikossa tai eri kerhoihimme.

Tule myös yhdistyksemme kokouksiin päättämään toiminnasta ja ilmoittaudu keikkalaiseksi vaikka joulupaketointiin ja PieniEle -lipasvahdiksi.

Teemme myös retkiä ja lomasia ( pari vuorokautta ) tarpeen mukaan.

Lue lisää

Haku

Löytynyt 0 tulokset