Hyppää sisältöön

Sonkajärven Sydänyhdistys

Tervetuloa mukaan yhdistyksemme toimintaan! Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on terveiden, sydän- ja verisuonitautien riskiryhmiin kuuluvien sekä jo sairastuneiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen.

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Sonkajärven Yhdistys toimii sydänterveyden vaikuttajana ja edunvalvojana tarjoten tietoa terveydestä ja sydänsairauksista sekä tukea elämänmuutoksiin ja toipumiseen. Lisäksi yhdistys järjestää mm. terveystapahtumia, luento-, neuvonta- ja liikuntatilaisuuksia myös yhdessä paikallisten viranomaisten sekä sellaisten järjestöjen, laitosten, yritysten ja muiden yhteisöjen kanssa, joiden toiminta edistää kansanterveyttä. Sydänyhdistyksen jäsen on oikeutettu monipuolisiin jäsenetuihin sekä osallistumaan vapaaehtoistoimintaan yhteisen hyvän asian puolesta.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot