Hyppää sisältöön

Luennot

Luentotoiminta on ollut koronan vuoksi tauolla. Keväälle 2022 on suunniteltu KinoTapiolaan kaksi tilaisuutta, mutta korona voi edelleen laittaa kapuloita rattaisiin. Tarkista siis ennen tilaisuuksia, että luennot todella voidaan toteuttaa (050 4080949 tai espoo@sydan.fi).  On myös mahdollista, että tilaisuuksiin osallistujilta edellytetään koronapassia. KinoTapiolan osoite on Mäntyviita 2.

Olemme pahoillamme, mutta sekä helmikuulle että maaliskuulle suunitellut ja sovitut tilaisuudet perutaan. Tavoite on järjestää ne syyskaudella, kunhan koronatilanne on rauhoittunut ja osallistuminen on kaikkien kannalta turvallista.

Helmikuu: Oletko yhtä vanha kuin valtimosi? Miten verenpaine, kolesteroli ja diabetes vaikuttavat valtimoihisi?  Ilta jatkuu toisella, samaan aihepiiriin liittyvällä teemalla Muistatko, miten mieli ja muisti säilyvät?

Maaliskuu: Unihäiriöt ja uniapnea? Myrkkyä makuuhuoneessa. Ja tälläkin kertaa ilta jatkuu samaan aihepiiriin liittyvällä toisella luentopuheenvuorolla: Pelottavatko rytmihäiriöt ja eteisvärinä?