Hyppää sisältöön

Jäsenluennot

Keväälle 2023 on suunniteltu kaksi eri aihetta käsittelevää luentoiltaa. Paikaksi on valittu KinoTapiolan viihtyisä sali. KinoTapiolan osoite on Mäntyviita 2. Tilaisuudet alkavat klo 17.30 ja päättyvät klo 19.00 mennessä.

Vertaistukihenkilöt ovat paikalla puoli tuntia ennen luentojen alkua. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia vertaistukijoiden kanssa ennen tilaisuuksien alkua.

Tiedustelut: 050 4080949 ja/tai espoo@sydan.fi

ma 13.3.

0nko pieni ylipaino sittenkään haitallista? Sydänpotilaan liikakilot – milloin on syytä laihtua ja miten?

Illan asiantuntija professori Pertti Mustajoki pohtii painon kertymistä monesta näkökulmasta: mikä merkitys on lääkityksellä, lihottavatko sydänlääkkeet ja onko turvotus ylipainoa? Miten katkaisen kilojen kierteen?

 

ma 17.4.

Katkokävely, lepokolotusta?  Ovatko jalkojen verenkiertohäiriöt oire alkavasta sydänsairaudesta?

Illan asiantuntija, ylilääkäri Pekka Aho pohtii jalkojen verenkierron merkitystä koko valtimopuustolle. Miten jalkojen verenkiertoa voi elvyttää ja ylläpitää? Miksi ja miten jalkojen hyvinvointia seurataan ja mitataan? Hyödyttävätkö tukisukat tai leikkaus?

 

Sydänliitto ja Etelä-Suomen Sydänpiiri järjestävät keväällä useita verkkoluentoja. Niistä tarkemmin Sydän-lehdessä ja tammikuussa  jäsenille lähetetyssä kevätohjelmavihkosessa.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot