Hyppää sisältöön

Kuntoutusta ja liikuntaa

Kaipaatko lisää tietoa, taitoa ja tukea sairauteesi liittyen sekä käytännön vinkkejä omahoitoon? Sydänyhteisömme kursseille osallistuminen lisää paitsi jaksamista, myös lieventää sairauden mukanaan tuomaa pelkoa ja ahdistusta.  Alueellamme järjestettäviin lukuisiin, maksuttomiin kursseihin voit tutustua tästä .

Joogaamaan
Mieli rauhoittuu samalla kun lihasten kunto, nivelten liikkuvuus ja tasapaino paranevat. Sitä on tarjolla joogassamme keskiviikkoisin klo 11.15 – 12.45 joogaopettaja Kateriina Kaukosen johdolla. Jooga sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tapiolan urheiluhallin judosalissa (Urheilupuistontie 2) alustat ovat valmiina, mutta ota oma pyyhe alustan suojaksi, päälle rento asu ja villasukat mukaan. Syyskausi alkaa ke 22.9. ja päättyy 15.12.2021.
Jäsenhinta vajaasta syyskaudesta 80 €. Ilmoittaudu puh. 050 4080949.

Sydänjumppaa
Sydänjumppaa jatketaan Tapiolan urheilupuiston judosalissa (Urheilupuistontie 2) maanantaisin klo 10.15 – 11.15 ajalla ma  20.9. – 13.12.2021. Lääkärin lähete ei ole välttämätön, mutta hiljattain sairastuneilta suotava. Jäsenhinta loppukaudesta 100 €. Ilmoittaudu puh. 050 4080949.

Sydänliiton kurssit

Kurssikalenteristamme löydät kaikki sydänyhteisön kurssit. Voit hakea erilaisia kursseja suodattimien avulla.

Lue lisää kuntoutumisesta
Sydänliitto

Toimeentulo kuntoutuksen aikana

Lue artikkeli
Sydänliitto

Vertaistukitoiminta on kivaa ja palkitsevaa

Lue artikkeli
Sydänliitto

Kuntoutuspalvelut

Lue artikkeli
Sydänliitto

Taklataan suurin tappaja

Lue blogi
Sydänliitto

Onko vuosi 2021 käänteentekevä vuosi sydänkuntoutukselle?

Lue artikkeli
Sydänliitto

Ilahduta pienillä ilon ja toivon teoilla

Lue artikkeli

Haku

Löytynyt 0 tulokset