Hyppää sisältöön

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Löydä Sydänliiton koulutettu vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

Voit tulla keskustelemaan tukihenkilöidemme kanssa myös luennoille. He ovat paikalla puoli tuntia ennen luentotilaisuuksien alkua.

Syksyn 2023 vertaistapaamisista tarkemmin alempana.

Puhumalla paras ti 7.5.

Sydänsairaus täyttää ajatukset ristiriitaisesti ja mieli pohtii erinäisiä pulmia, jolloin ajatusten vaihto saman kokeneiden ja koulutettujen vertaistukijoiden kanssa voi tuoda uusia oivalluksia.  

Kokoontuminen Tapiolassa Kansalaistoiminnan keskuksessa ti 7.5.  klo 16.00 – 18.00 (Kauppamiehentie 6).

Ilmoittaudu 050 4080949 tai espoo@sydan.fi.

Työikäiset 10.4.

Sairastuminen työikäisenä tuo mukanaan melkoisia haasteita. On työ hoidettavana, kenties lapsia huollettavina. Sairastuminen huolettaa eri tavalla kuin vanhempana ja siksi on hyvä päästä tuulettamaan ajatuksia – pelkojakin – toisten, samassa tervassa lipuvien kanssa.

Kokoontuminen Tapiolassa, Kansalaistoiminnan keskuksessa ke 10.4. klo 18.00 – 20.00 (Kauppamiehentie 6).

Lisätiedot: Annukka Siro, 050 4080949

Tietoa ja tukea -sydänryhmä

Oletko viimeisen parin vuoden aikana sairastunut sepelvaltimotautiin tai sydämen vajaatoimintaan? Tervetuloa kertaluonteiseen sydänryhmään keskustelemaan ja kuuntelemaan. Aiheina lääkehoito, riskit, korvaukset, toipumisodotukset ja jatkohoito. Ohjaajina terveydenhuollon ammattilainen ja vertaistukihenkilö. Kauniaislaiset ovat tervetulleita mukaan.

Paikkana Ison Omenan palvelutorin neuvotteluhuone Meri keskiviikkona 27.3. klo 16.00 – 18.00. Tilaisuus toteutetaan Espoon terveyspalveluiden ja Sydänyhdistyksen yhteistyönä ja tämäkin tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu espoo@sydan.fi tai 050 4080949.

 

Etsi vertaistukihenkilö

Etsi sinulle sopivaa vertaistukihenkilöä Hae-toiminnolla. Ilman hakuehtoja näet kaikki vertaistukihenkilöt. Jos rajaat hakua, näet kriteerejäsi parhaiten vastaavan tukihenkilön ylimpänä. Vähennä hakuehtoja, jos tuloksia ei näy. Voit hakea tukihenkilöä myös vain yhdellä hakukriteerillä, esimerkiksi ikä tai sukupuoli. Voit lähettää viestin tukihenkilölle täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Osaan vertaistukijoista voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Tarinoita ja artikkeleita vertaistuesta
Sydänliitto

Riikan tie vertaistukihenkilöksi

Lue artikkeli
Sydänliitto

Tieteellinen tutkimus ja sydäntyö innostavat edelleen

Lue artikkeli
Sydänliitto

Vertaistuki löytyy helposti

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot