Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan!

Tervetuloa Espoon Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä alueemme sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea, liikuntaa, yhdessäoloa sekä sydänkursseja ja toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille, joita oma tai läheisen sydänterveys askarruttaa.  Toiminta-alueemme on Espoo ja Kauniainen. Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Askarruttaako oma tai läheisen sydänterveys? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin, sydänkursseihin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Haku

Löytynyt 0 tulokset