Hyppää sisältöön

Pienryhmässä jumppa ja joogakin on hauskempaa ja tehokkaampaa!  Tervetuloa harjoittelemaan toisten sydänoireisten kanssa. Paikkana on Tapiolan urheilupuiston judosali (Urheilupuistontie 2).

 

Jooga

Eipä pysy nivelet ja lihakset vetreinä venyttelemättä, tasapaino harjoittelematta. Harjoitusta saat yhteisessä joogasessiossamme  keskiviikkoisin klo 11.15 – 12.45. Jooga sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tapiolan urheiluhallin judosalissa (Urheilupuistontie 2) alustat ovat valmiina, mutta ota oma pyyhe alustan suojaksi, päälle rento asu ja villasukat loppurentoutukseen. Kausi alkaa ke 18.9.ja jatketaan tauotta  jouluun asti.  Ilmoittaudu puh. 050 4080949. Jäsenhinta 100 €.

Sydänjumppa

Viikko aloitetaan yhteisellä jumpalla maanantaisin klo 10.15 – 11.15 Janina Suurosen osaavassa ohjauksessa. Yksilöllinen pienryhmämme aloittaa  ma 16.9. ja jatketaan jouluun asti. Lääkärin lähete ei ole välttämätön, mutta hiljattain sairastuneilta suotava. Osoite on Urheilupuistontie 2, judosali, Tapiolan urheilupuistossa. Kauden jäsenhinta on 100 €.

Ilmoittaudu puh. 050 4080949.

Uimaan – ja uintiystävä maksutta mukaan!

Jos sinulla on sepelvaltimotauti eli Kela-kortissasi on tunnus 206, lunasta Espoon uimahallien kassoilta erityisryhmien uimaranneke 40 eurolla. Se on voimassa vuoden lunastuspäivästä ja uusittavissa.

Uintiystävä on kuka tahansa täysi-ikäinen, joka vie uimaan 68+ sporttirannekkeen tai erityisryhmien uimarannekkeen omaavan henkilön.

Älä jätä näitä etuja hyödyntämättä, vaan reippaasti pulikoimaan ja nauttimaan saunan lämmöstä!

Espoon Sydänyhdistys - Hjärtföreningen i Esbo ry

Luontokuntosalit

Luonto on mitä mainioin kuntoilupaikka! Tule mukaan kolmen kerran luontokuntosaliin, noin tunniksi kerrallaan. Kokoonnumme Leppävaaran uimahallin pääovella klo 10 seuraavina tiistaina: 17.9. ja 24.9. sekä 1.10.

Mukana fysioterapeutti ja vertaisohjaaja. Ilmoittautumista ei tarvita.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot