Hyppää sisältöön

Läheisille

Ajankohtaista tietoa sairastuneen läheisille vertaistuesta ja alueellisista tapahtumista.

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Löydä Sydänliiton koulutettu vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa. Lisää tietoa löytyy kohdasta Tukea/Vertaistuki.

Sinustako vertaistukihenkilö?

Vertaistukihenkilö on sydänsairastunut tai sairastuneen läheinen, joka on selvinnyt sairastumisen aiheuttamasta elämänmuutoksesta. Vertaistukihenkilö keskustelee, kuuntelee ja kannustaa. Hän on vapaaehtoistoimija, tavallinen ihminen, joka auttaa ja ymmärtää toista samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa omien kokemustensa perusteella.

Vertaistukihenkilöiden peruskoulutuksesta jokainen toimintaan mukaan tuleva saa valmiudet kunnioittavaan ja tasa-arvoiseen kohtaamiseen sekä voimavaroja tukevaan keskusteluun. Koulutuksen aikana selviävät Sydänliiton vertaistukitoiminnan perusteet sekä käytännöt.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Kainuun Sydänyhdistyksen toimistoon p. 0400 289 108 tai sähköpostitse kainuun.sydanyhdistys@sydan.fi

Verkkoluennot

Kaikille avoimet verkkoluennot jatkuvat keväällä 2023!

 

 

Sydänpisteen porinapiiri

Kaikille avoin keskustelutilaisuus sydänterveyteen liittyvistä asioista. Tervetuloa vertaistukihenkilöt, sairastuneen läheiset ja kaikki asiasta kiinnostuneet.

Porinapiiri kokoontuu Kainuun Sydänyhdistyksen toimistolla, Pohjolankatu 14 A 3 (käynti sisäpihan kautta), KAJAANI.

Seuraava kokoontuminen ke 18.1.2023 klo 11-12.