Hyppää sisältöön

Tuetut lomat 2022 

Voimaa vertaisuudesta -loma lapsiperheille ja aikuisille

17.-22.7.2022 Kuortaneen Urheiluopisto, Kuortane.

Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat Syke ry:n yhteinen loma

 

Haku                                           Hakuaika lomalle päättyy 15.5.2022

Henkilömäärä                           40 henkilöä, perheitä ja aikuisia

 

Yleistä lomatietoa

Loman hinta                              Loma maksaa 20€/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiailta ei peritä maksua. Matkakustannuksista lomalainen vastaa itse.

Loman sisältö                           Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden huoneessa tai perhelomalla perhekoon mukaisessa huoneessa/huoneistossa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajan ohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Perhelomalla 1-3 -vuotiaille lastenhoitoa 4 x 2h.

 

Lomat on myöntänyt MTLH, Maaseudun terveys- ja lomahuolto. Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tuetun loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi. Lomalle haetaan sähköisellä tai tulostetulla lomahakemuksella. Ensisijaisesti toivotaan sähköisiä hakemuksia. Lomahakemus tulee täyttää huolellisesti. Puutteellisesti täytettyä hakemusta ei käsitellä ja hakemuksen perustelut ovat välttämättömät lomatuen myöntämiseksi.

Sähköisen lomahakemuksen voi täyttää täällä.

Kutsu lomalle lähetetään noin kahta kuukautta ennen loman alkua joko postitse tai hakijan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Usein lomista kysytyt kysymykset löytyvät täältä.

Koronan vaikutuksesta tuettuihin lomiin löydät tietoa täältä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot