Hyppää sisältöön

Verkkopuntari

on Satakunnan sydänpiirin kehittämä ohjelma, jota on kehitetty sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n tuella. Verkkopuntari on ohjelma painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten tueksi. Voit käyttää Verkkopuntaria ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii.

Ohjattu verkkopuntari

Ohjattuun verkkovalmennukseen sisältyy oman ohjaajan tuki. Ohjattua Verkkopuntaria voidaan toteuttaa ryhmä- tai yksilövalmennuksena. Pääteemat ovat ravitsemus, liikkuminen, voimavarat ja lepo.

Ryhmävalmennukseen osallistutaan oman ryhmän kanssa. Vaikka toiminta on ryhmämuotoista, osallistujilla on samanaikaisesti mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen verkon välityksellä.

Ryhmävalmennuksessa ryhmä tapaa toisensa ja ohjaajansa kanssa sovitusti. Osa ryhmistä toteutuu täysin etänä, osa ryhmistä tapaa myös kasvokkain.

Oma Verkkopuntari

Haluaisitko tukea terveellisiin elintapoihin ja painonhallintaan ilman ohjaajaa? Tule mukaan OmaVerkkopuntariin, joka on ohjelma pysyvien elintapamuutosten ja painonhallinnan tukeen. OmaVerkkopuntari on vuoden ohjelma, jonka pääteemat ovat ravitsemus, liikunta, voimavarat ja lepo. Osallistuminen tapahtuu verkossa.

OmaVerkkopuntari sopii sinulle, jos koet tarvetta muuttaa elintapojasi, olet valmis siirtymään sanoista tekoihin, olet riittävän teknologiamyönteinen ja sinulla on aikaa itsenäiseen verkkotyöskentelyyn.

Tästä OmaVerkkopuntariin

Alkavat ryhmät

Lapin alueella alkamassa keväällä 2024 kaksi ohjattua Verkkopuntariryhmää. Molemmat ryhmät toteutetaan kokonaan verkossa. Verkkoalustana tapaamisille on teams. Verkkopuntarivalmennus kestää vuoden verkkoalustalla, ensimmäisen kolmen kuukauden aikana myös ohjaajan tuki.

Ensimmäinen ryhmä aloittaa torstaina 25.4 tapaamalla klo 15-16. Toinen tapaaminen torstaina 23.5 klo 15-16 ja kolmas torstaina 15.8 klo 15-16.

Toinen ryhmä aloittaa tiistaina 14.5 klo 18-19. Toinen tapaaminen tiistaina 18.6 klo 18-19 ja kolmas tiistaina 13.8 klo 18-19.

Lisätietoja: anna-reetta.kulppi@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot