Hyppää sisältöön

Lapin Sydänpiiri Ry

Tarjoamme Lapin alueen yrityksille sydänterveyteen liittyviä palveluja, kuten luentoja ja koulutuksia sydänterveydestä sekä sydäniskurin käyttökoulutusta. Ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotot: toimisto.lappi@sydan.fi

Verkkopuntari- Elintapamuutos tehdään yhdessä!

Verkkopuntari® on ohjelma pysyvien elintapamuutosten ja painonhallinnan tueksi. Pääteemat ovat ravitsemus, liikkuminen, voimavarat ja lepo. Ohjelma alkaa 12 viikon ohjatulla vaiheella, jonka jälkeen alkaa ylläpitovaihe. Ohjatussa vaiheessa sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä verkko-ohjausta terveydenhuollon ammattilaiselta.

Verkkotapaamisten ajankohdat ovat aloitustapaaminen, sekä tapaamiset 5vko:n, 3kk:n ja 12kk:n kohdalla.

Toiminta painottuu verkkoon ja toteutetaan ryhmäohjauksena. Sinulla on käytössäsi vuoden ajan mm. verkkokurssin materiaali, omaseuranta sekä liikunta- ja linkkivinkit. Tarvitset osallistuaksesi internet-yhteyden ja laitteen (tietokone, tabletti tai puhelin), jolla osallistua. Ryhmätapaamiset toteutetaan teams-sovelluksella.

Valmennus on maksullinen, 12 viikon ohjattu vaihe sekä ylläpitovaihe. Kysy tarjous yrityksellesi: toimisto.lappi@sydan.fi

Tunnetko defin?

Sydäniskuria eli defibrillaattoria tarvitaan sydänpysähdystilanteessa. Sydäniskuri antaa sähköiskun kahden rintakehään liimattavan elektrodin kautta ja pyrkii siten pysäyttämään sydämen haitallisen rytmin ja palauttamaan sen normaaliksi.

Kuka vaan voi käyttää defibrillaattoria. Rohkeus elvyttämiseen ja sydäniskurin käyttöön lisääntyy harjoittelun myötä.

Onko yritykseenne hankittu defibrillaattori, mutta käyttökoulutus on jäänyt saamatta tai siitä on kulunut jo aikaa? Koulutamme sydäniskurin käyttöönottoa, pyydä tarjous: toimisto.lappi@sydan.fi

Sydänterveys aiheinen luento?

Kiinnostaisiko aiheena esimerkiksi terveyttä edistävät elintavat? Liikuntaa hyvän ikääntymisen puolesta? Voimaa ja terveyttä ravinnosta?

Terveydenhoitaja-vetoiset asiantuntijaluennot sydänterveyttä koskevissa aiheissa. Pyydä tarjous: toimisto.lappi@sydan.fi

28 päivää ilman- tulossa

28 päivää ilman® on nikotiiniriippuvuudesta vieroittautumiseen kehitetty tukimuoto. Tapaamisiin voivat osallistua kaikkien nikotiinituotteiden käyttäjät, jotka haluavat oppia hallitsemaan nikotiiniriippuvuutta ja päästä riippuvuudesta eroon. Tukitapaamisia ohjaavat julkisen sektorin ja järjestöjen koulutut toimijat.

Kokonaisuuteen kuuluu:

  1. Tapa, tottumus vai riippuvuus? Miten nikotiini ohjaa päivääni. Riippuvuuden monet muodot.
  2. Mikä tukee lopettamista? Korvaushoitotuotteiden ja lääkehoidon oikea käyttö auttaa riippuvuuden katkaisemisessa.
  3. Jaksanko jatkaa? Eroon vieroitusoireista. Miten valmistaudun arkeen ja luon uutta tilalle.
  4. Huolenaiheet ja itsepetokset. Painonhallinta, stressi ja muut murheet. Vain yksi henkonen on harhaa.
  5. 28 +1 -vertaistukitapaamiset. Vertaistukea vieroittautumisen polulla.

Kysy lisää: toimisto.lappi@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot